Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Bucuresti fan club CHELSEA_1905
Normal Tactiek Chelsea
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 48
poor Schieten formidable
weak Passen excellent
poor Verdedigen average


2e minuut.
Bejan speelt de bal door. Klungelig pakt Del Curto de bal. Del Curto speelt de bal door. Alageyik rent richting de bal. Alageyik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Del Curto rent richting de bal. Del Curto probeert naar een medespeler te passen. Anton is nu in balbezit. Alageyik verovert de bal door een tackle van achteren. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:1

9e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer geeft de bal voor. Daar is Petru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alageyik maakt een snoekduik en kopt de bal. Ozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tumanyan de bal. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:2

11e minuut.
Del Curto onderschept slim de pass. Del Curto geeft de bal voor. Manole heeft problemen om de bal te vangen. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... Ozera bokst de bal weg. Alageyik rent richting de bal. Alageyik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:3

18e minuut.
Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan passt de bal in één keer door. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:4

21e minuut.
Mergiu rent richting de bal. Castor rent richting de bal. Castor geeft een lange en hoge pass. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anton trapt de bal weg van het doel. Łukawski speelt de bal door. Alageyik rent richting de bal. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:5

26e minuut.
Łukawski met een sublieme pass. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik passt de bal in één keer door. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Łukawski speelt de bal door. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan passt de bal in één keer door. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ozera trapt de bal weg. Del Curto kopt de bal weg. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik passt de bal zonder na te denken. Tumanyan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:6

32e minuut.
Del Curto passt de bal in één keer door. Alageyik is nu in balbezit. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:7

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Şeitan de bal onder controle te krijgen. Del Curto speelt de bal door. Alageyik rent richting de bal. Alageyik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:8

38e minuut.
Fischer met een snelle inworp. Del Curto heeft problemen om de bal te vangen. Del Curto passt de bal met de wreef. Alageyik rent richting de bal. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Ozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Łukawski rent richting de bal. Łukawski geeft een lange en hoge pass. Daar is Del Curto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alageyik rent richting de bal. Alageyik passt de bal met de wreef. Del Curto probeert naar een medespeler te passen. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:9

43e minuut.
Del Curto probeert naar een medespeler te passen. Łukawski is nu in balbezit. Łukawski met een sublieme pass. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Łukawski kopt de bal weg. Tumanyan is nu in balbezit. Del Curto speelt de bal door. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Bucuresti fan club 84%, CHELSEA_1905 16%.
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:9

46e minuut.
Gogoncea komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Palamiotis geeft een hoge lob. Anton kopt de bal weg. Łukawski is nu in balbezit. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is Manole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukawski rent richting de bal. Łukawski passt de bal in één keer door. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Amânar passt de bal in één keer door. Fischer met een sublieme pass. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:10

53e minuut.
Bejan rent richting de bal. Bejan passt de bal in één keer door. Amânar probeert de bal aan de voet te houden. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Anton geeft een hoge lob. Polok geeft de bal voor. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alageyik de bal. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Daar is Tumanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan passt de bal met de wreef. Alageyik rent richting de bal. Alageyik schiet op doel. Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:11

58e minuut.
Gogoncea speelt de bal door. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer speelt de bal door. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer onderschept slim de pass. Fischer passt de bal in één keer door. Alageyik rent richting de bal. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anton is nu in balbezit. Alageyik onderschept slim de pass. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:12

62e minuut.
Łukawski is nu in balbezit. Łukawski geeft een hoge lob. Tumanyan kopt de bal weg. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Petru de bal. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Alageyik heeft problemen om de bal te vangen. Fischer rent richting de bal. Fischer passt de bal zonder na te denken. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bejan met een sublieme pass. Łukawski probeert naar een medespeler te passen. Tumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:13

69e minuut.
Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu passt de bal zonder na te denken. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski geeft een hoge lob. Tumanyan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:14

71e minuut.
Amânar met een sublieme pass. Manole is nu in balbezit. Łukawski geeft de bal voor. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik schiet op doel. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fischer zal de hoekschop nemen. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:15

72e minuut.
Jilavu passt de bal met de wreef. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski met een sublieme pass. Daar is Tumanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Polok met een snelle inworp. Daar is Łukawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukawski geeft de bal voor. Tumanyan springt en kopt de bal. Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Łukawski probeert naar een medespeler te passen. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea probeert naar een medespeler te passen. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:16

77e minuut.
Manole passt de bal zonder na te denken. Inworp. Łukawski met een snelle inworp. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Alageyik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:17

78e minuut.
Bejan met een snelle inworp. Łukawski heeft problemen om de bal te vangen. Łukawski geeft een hoge lob. Alageyik rent richting de bal. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:18

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łukawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogoncea met een sublieme pass. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan schiet op doel. Ozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Luchian met een sublieme pass. Łukawski is nu in balbezit. Łukawski passt de bal met de wreef. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Bejan speelt de bal door. Fischer heeft problemen om de bal te vangen. Fischer geeft een lange en hoge pass. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:19

86e minuut.
Łukawski is nu in balbezit. Łukawski geeft een lange en hoge pass. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Luchian passt de bal in één keer door. Daar is Łukawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukawski speelt de bal door. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Bucuresti fan club 83%, CHELSEA_1905 17%.
Steaua Bucuresti fan club - CHELSEA_1905 0:19