Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.31 [del]
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12681
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA CS Poiana Tonea
fare e 2 Tactiek 352
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 26.8
excellent Schieten weak
excellent Passen poor
very good Verdedigen average


2e minuut.
López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. López Duque passt de bal zonder na te denken. Espada speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
López Duque kopt de bal weg. Ciurea rent richting de bal. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 1:0

10e minuut.
López Duque is nu in balbezit. López Duque passt de bal met de wreef. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada geeft een lange en hoge pass. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gnat trapt de bal weg van het doel. López Duque kopt de bal weg. Milanov met een sublieme pass. Ciurea heeft problemen om de bal te vangen. Ciurea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gnat trapt de bal weg van het doel. Milanov kopt de bal weg. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 2:0

21e minuut.
Milanov speelt de bal door. López Duque is nu in balbezit. López Duque passt de bal zonder na te denken. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Căliman rent richting de bal. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea met een sublieme pass. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 3:0

25e minuut.
Espada probeert naar een medespeler te passen. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 4:0

26e minuut.
Cramorossa speelt de bal door. Muntenuş probeert de bal aan de voet te houden. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gnat met een harde bal richting middenveld. Milanov kopt de bal weg. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 5:0

29e minuut.
Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
López Duque speelt de bal door. Ciurea is nu in balbezit. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea is nu in balbezit. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Pascalin is nu in balbezit. Pascalin passt de bal met de wreef. Cramorossa heeft problemen om de bal te vangen. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gołota geeft een lange en hoge pass. López Duque kopt de bal weg. Ciurea is nu in balbezit. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gołota passt de bal in één keer door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espada. Espada krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ciurea is nu in balbezit. Torres is nu in balbezit. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 6:0

45e minuut.
Gołota is nu in balbezit. Espada onderschept slim de pass. Espada met een sublieme pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 21%, CS Poiana Tonea 79%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 7:0

49e minuut.
López Duque verovert de bal door een tackle van achteren. López Duque passt de bal in één keer door. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
López Duque controleert de bal met de borst. López Duque geeft de bal voor. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 8:0

53e minuut.
Milanov speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Muntenuş rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Torres schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Milanov is nu in balbezit. Milanov passt de bal zonder na te denken. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 9:0

61e minuut.
Doeltrap. Gnat trapt de bal weg van het doel. Daar is Drăgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 10:0

63e minuut.
Ciurea rent richting de bal. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal zonder na te denken. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 11:0

64e minuut.
Cramorossa speelt de bal door. López Duque speelt de bal door. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
López Duque passt de bal zonder na te denken. Drăgan rent richting de bal. Ciurea onderschept slim de pass. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov passt de bal in één keer door. Daar is Haqverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haqverdiyev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
López Duque kopt de bal weg. Milanov rent richting de bal. Milanov met een sublieme pass. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 12:0

74e minuut.
Dragon probeert naar een medespeler te passen. López Duque speelt de bal door. Haqverdiyev rent richting de bal. Ciurea heeft problemen om de bal te vangen. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dragon met een sublieme pass. López Duque speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 13:0

79e minuut.
Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş geeft een hoge lob. Milanov rent richting de bal. Milanov geeft een hoge lob. Haqverdiyev springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Milanov rent richting de bal. Milanov geeft de bal voor. Daar is Căliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ciurea rent richting de bal. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dováděl is nu in balbezit. Milanov geeft een lange en hoge pass. Espada kopt de bal weg. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Haqverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciurea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea passt de bal met de wreef. Torres rent richting de bal. Torres geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Cramorossa met een sublieme pass. Milanov is nu in balbezit. Milanov geeft een lange en hoge pass. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev schiet op doel. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 19%, CS Poiana Tonea 81%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - CS Poiana Tonea 13:0