Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Poiana Tonea F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
352 Tactiek fare e 2
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten excellent
poor Passen very good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres probeert naar een medespeler te passen. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1

11e minuut.
Haqverdiyev kopt de bal weg. Torres probeert de bal aan de voet te houden. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:2

14e minuut.
Muntenuş met een sublieme pass. Daar is Cramorossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres rent richting de bal. Torres geeft een hoge lob. Haqverdiyev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:3

16e minuut.
Căliman heeft problemen om de bal te vangen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Căliman ... Strafschop! Căliman krijgt een gele kaart. Torres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciurea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:4

20e minuut.
Tomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov onderschept slim de pass. Milanov geeft een lange en hoge pass. Haqverdiyev controleert de bal met de borst. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cramorossa probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een hoge lob. Drăgan is nu in balbezit. Haqverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Haqverdiyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
López Duque probeert naar een medespeler te passen. Torres is nu in balbezit. Torres speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:5

31e minuut.
Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haqverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel. Gnat bokst de bal weg. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:6

37e minuut.
Daar is Ciurea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căliman is nu in balbezit. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:7

40e minuut.
Gołota onderschept slim de pass. Daar is Espada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada passt de bal in één keer door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat met een sublieme pass. Cramorossa kopt de bal weg. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haqverdiyev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:8

44e minuut.
Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 79%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 21%.
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:8

46e minuut.
Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea passt de bal met de wreef. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Dragon is nu in balbezit. Dragon geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:9

48e minuut.
Klungelig pakt Cramorossa de bal. Torres rent richting de bal. Torres speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
López Duque geeft een lange en hoge pass. Ciurea kopt de bal weg. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev schiet op doel. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Coupé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupé geeft de bal voor. Espada kopt de bal weg. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:10

59e minuut.
Daar is Haqverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołota is nu in balbezit. Haqverdiyev onderschept slim de pass. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:11

60e minuut.
Ciurea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulpe. Ciurea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milanov met een snel genomen vrije trap. Torres krijgt zijn hoofd ertegen. Gnat bokst de bal weg. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev met een sublieme pass. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:12

68e minuut.
Haqverdiyev passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ciurea de bal onder controle te krijgen. Haqverdiyev is nu in balbezit. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Espada passt de bal in één keer door. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Milanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dalheimer komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pascalin rent richting de bal. Haqverdiyev onderschept slim de pass. Haqverdiyev met een sublieme pass. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:13

78e minuut.
Coupé met een sublieme pass. Espada rent richting de bal. Espada passt de bal met de wreef. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dalheimer passt de bal met de wreef. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft de bal voor. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev schiet op doel. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:14

81e minuut.
López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. López Duque passt de bal met de wreef. Drăgan rent richting de bal. Haqverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Coupé geeft de bal voor. Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciurea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ciurea rent richting de bal. Ciurea passt de bal in één keer door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:15

89e minuut.
López Duque verovert de bal door een tackle van achteren. López Duque met een sublieme pass. Dalheimer probeert naar een medespeler te passen. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 81%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 19%.
CS Poiana Tonea - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:15