Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Hunedoara F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
tetau Tactiek fare e 2
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.1 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


17e minuut.
Pytlasiński onderschept slim de pass. Ioaniţescu verovert de bal door een tackle van achteren. López Duque geeft de bal voor. Torres controleert de bal met de borst. Torres haalt uit met een fantastische trap. Inti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Inti probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Estruch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1

30e minuut.
Humala speelt de bal door. Espada rent richting de bal. Gorgiladze begaat een overtreding. Espada roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Espada kan niet meer verder spelen. Dalheimer komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Dalheimer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorgiladze. Dalheimer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Duque met een snel genomen vrije trap. Torres krijgt zijn hoofd ertegen. Inti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Estruch neemt vlug de vrije trap. Milanov geeft een hoge lob. Ergezer probeert de bal met de borst te controleren. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 48%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 52%.
Corona Hunedoara - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1

46e minuut.
Bugała komt het veld opgelopen. Kuris komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Estruch speelt de bal door. Klungelig pakt Ioaniţescu de bal. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Žarkov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze passt de bal in één keer door. Mortelmans speelt de bal door. Žarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mortelmans is nu in balbezit. Mortelmans passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Žarkov de bal. Žarkov geeft een lange en hoge pass. Bugała krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kuris rent richting de bal. Kuris passt de bal zonder na te denken. Gorgiladze rent richting de bal. Gorgiladze geeft de bal voor. Bugała krijgt zijn hoofd ertegen. Ibričić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 33%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 67%.
Corona Hunedoara - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1