Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.31 [del]
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 43543
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA Corona Hunedoara
fare e 2 Tactiek tetau
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 52.9
excellent Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


9e minuut.
López Duque passt de bal zonder na te denken. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov passt de bal zonder na te denken. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dováděl verovert de bal door een tackle van achteren. Humala onderschept slim de pass. Humala speelt de bal door. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Milanov verovert de bal door een tackle van achteren. Milanov probeert naar een medespeler te passen. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Corona Hunedoara 1:0

18e minuut.
López Duque passt de bal in één keer door. Espada met een sublieme pass. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Inti met een sublieme pass. Milanov kopt de bal weg. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Milanov onderschept slim de pass. Humala rent richting de bal. Milanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Milanov krijgt een gele kaart. Humala roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Humala kan niet meer verder spelen. Erdemoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 53%, Corona Hunedoara 47%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Corona Hunedoara 1:0

46e minuut.
Maguinho komt het veld opgelopen. Bugała komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea passt de bal met de wreef. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Inti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Corona Hunedoara 2:0

59e minuut.
Bugała rent richting de bal. Coupé rent richting de bal. Bugała onderschept slim de pass. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Haqverdiyev passt de bal in één keer door. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Duque geeft een hoge lob. Inti bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Pytlasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała onderschept slim de pass. Coupé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coupé krijgt een gele kaart. Bugała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bugała zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Corona Hunedoara 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 65%, Corona Hunedoara 35%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Corona Hunedoara 2:1