Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juve magica CHELSEA_1905
451 Tactiek Chelsea
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Fischer de bal. Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Velciu de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... Villablanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Gromczak probeert naar een medespeler te passen. Afera is nu in balbezit. Afera geeft een hoge lob. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu schiet op doel. Villablanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski probeert naar een medespeler te passen. Coccella is nu in balbezit. Coccella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CHELSEA_1905 1:0

14e minuut.
Solt rent richting de bal. Solt passt de bal zonder na te denken. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Alageyik rent richting de bal. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Nenem Prancha geeft een hoge lob. Inworp. Łukawski met een snelle inworp. Solt is nu in balbezit. Solt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik geeft de bal voor. Gromczak verovert de bal door een tackle van achteren. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Alageyik is nu in balbezit. Alageyik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Afera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afera geeft een lange en hoge pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CHELSEA_1905 2:0

27e minuut.
Solt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nenem Prancha rent richting de bal. Łukawski onderschept slim de pass. Łukawski geeft een hoge lob. Alageyik krijgt zijn hoofd ertegen. Fijołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rostás geeft de bal voor. Tumanyan kopt de bal weg. Daar is Poço, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Solt probeert naar een medespeler te passen. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan passt de bal met de wreef. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CHELSEA_1905 2:1

36e minuut.
Tumanyan passt de bal zonder na te denken. Alageyik is nu in balbezit. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juve magica - CHELSEA_1905 2:2

39e minuut.
Afera probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Coccella de bal onder controle te krijgen. Palamiotis geeft een hoge lob. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Stadnik de bal onder controle te krijgen. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alageyik de bal. Alageyik schiet op doel. Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Solt speelt de bal door. Klungelig pakt Alageyik de bal. Tumanyan rent richting de bal. Alageyik rent richting de bal. Alageyik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fijołek met een harde bal richting middenveld. Coccella kopt de bal weg. Argurio rent richting de bal. Velciu onderschept slim de pass. Velciu draait met de bal, schiet en ... Villablanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mešter zal de hoekschop nemen. Villablanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CHELSEA_1905 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 50%, CHELSEA_1905 50%.
juve magica - CHELSEA_1905 3:2

46e minuut.
Gogoncea komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen. Del Curto komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Afera speelt de bal door. Coccella is nu in balbezit. Coccella passt de bal in één keer door. Afera geeft de bal voor. Velciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Villablanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Gromczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoncea met een snelle inworp. Del Curto geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juve magica - CHELSEA_1905 3:3

73e minuut.
Villablanca probeert naar een medespeler te passen. Del Curto is nu in balbezit. Del Curto met een sublieme pass. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nenem Prancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem Prancha geeft een lange en hoge pass. Del Curto kopt de bal weg. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Coccella probeert de bal met de borst te controleren. Bejan speelt de bal door. Afera speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - CHELSEA_1905 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 45%, CHELSEA_1905 55%.
juve magica - CHELSEA_1905 4:3