Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHELSEA_1905 juve magica
Chelsea Tactiek 451
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 48
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer passt de bal zonder na te denken. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Fijołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - juve magica 1:0

7e minuut.
Argurio geeft de bal voor. Alageyik rent richting de bal. Alageyik heeft problemen om de bal te vangen. Alageyik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - juve magica 2:0

14e minuut.
Nenem Prancha onderschept slim de pass. Del Curto onderschept slim de pass. Del Curto speelt de bal door. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Afera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostás geeft een hoge lob. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tumanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. Fijołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - juve magica 3:0

21e minuut.
Nenem Prancha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afera rent richting de bal. Afera passt de bal in één keer door. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Palamiotis speelt de bal door. Łukawski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tumanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - juve magica 4:0

26e minuut.
Wersaczewski rent richting de bal. Del Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Curto speelt de bal door. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Del Curto is nu in balbezit. Del Curto geeft de bal voor. Poço heeft problemen om de bal te vangen. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik schiet op doel. Fijołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Afera probeert naar een medespeler te passen. Velciu rent richting de bal. Argurio begaat een overtreding. Velciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stadnik komt bij de bal en schiet. Villablanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Łukawski geeft een hoge lob. Alageyik is nu in balbezit. Stadnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stadnik krijgt een gele kaart. Alageyik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alageyik neemt de penalty, wat een uithaal! Fijołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - juve magica 5:0

42e minuut.
Tumanyan speelt de bal door. Poço bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik onderschept slim de pass. Alageyik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - juve magica 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 48%, juve magica 52%.
CHELSEA_1905 - juve magica 6:0

46e minuut.
Gogoncea komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bejan geeft een lange en hoge pass. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik schiet op doel. Poço probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gromczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - juve magica 7:0

62e minuut.
Palamiotis is nu in balbezit. Palamiotis passt de bal in één keer door. Gromczak rent richting de bal. Alageyik onderschept slim de pass. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Fijołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Alageyik is nu in balbezit. Alageyik met een sublieme pass. Łukawski heeft problemen om de bal te vangen. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan schiet op doel. Fijołek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - juve magica 8:0

68e minuut.
Inworp. Łukawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea geeft een lange en hoge pass. Alageyik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Stadnik is nu in balbezit. Alageyik onderschept slim de pass. Alageyik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tumanyan met een sublieme pass. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer rent richting de bal. Fischer geeft een lange en hoge pass. Tumanyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fischer passt de bal in één keer door. Alageyik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poço. Poço krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Alageyik kopt de bal weg. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan passt de bal zonder na te denken. Alageyik rent richting de bal. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Fijołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Fischer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tumanyan de bal. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... Fijołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - juve magica 9:0

89e minuut.
Rostás raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luketics komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 49%, juve magica 51%.
CHELSEA_1905 - juve magica 9:0