Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Bucuresti fan club Übermacht
Normal Tactiek angebot
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.9 gemiddelde waardering 51.9
poor Schieten excellent
average Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina passt de bal in één keer door. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft een hoge lob. Jaske maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Petru geeft een hoge lob. Kurbjuweit met een sublieme pass. Sullo is nu in balbezit. Sullo geeft de bal voor. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:1

5e minuut.
Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina geeft een lange en hoge pass. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske draait met de bal, schiet en ... Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaske is nu in balbezit. Jaske haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie geeft een lange en hoge pass. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kurbjuweit kopt de bal weg. Klungelig pakt Manole de bal. Amânar rent richting de bal. Marina onderschept slim de pass. Marina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:2

10e minuut.
Jilavu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ilie komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Sullo passt de bal met de wreef. Marina rent richting de bal. Amânar is nu in balbezit. Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sullo met de inworp. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck geeft een lange en hoge pass. Jaske springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:3

16e minuut.
Scarlat geeft een hoge lob. Petru kan de bal niet met de borst controleren. Jaske rent richting de bal. Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Sullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullo speelt de bal door. Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske verovert de bal door een tackle van achteren. Jaske haalt uit met een fantastische trap. Ozera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:4

19e minuut.
Scarlat speelt de bal door. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske passt de bal zonder na te denken. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Doeltrap. Ozera met een harde bal richting middenveld. Frontzeck kopt de bal weg. Marina controleert de bal met de borst. Sullo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullo passt de bal zonder na te denken. Jaske speelt de bal door. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ozera trapt de bal weg. Deteşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breahna is nu in balbezit. Barrie onderschept slim de pass. Barrie geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Marina rent richting de bal. Marina geeft de bal voor. Breahna rent richting de bal. Jaske onderschept slim de pass. Jaske haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Frontzeck controleert de bal met de borst. Frontzeck speelt de bal door. Jaske heeft problemen om de bal te vangen. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:5

30e minuut.
Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel. Ozera speelt de bal door. Sullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Barrie geeft een lange en hoge pass. Anton kopt de bal weg. Frontzeck speelt de bal door. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kurbjuweit met een sublieme pass. Sullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullo passt de bal zonder na te denken. Jaske is nu in balbezit. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Anton trapt de bal weg. Frontzeck kopt de bal weg. Sullo heeft problemen om de bal te vangen. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Marina kopt de bal weg. Jaske rent richting de bal. Jaske haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:6

44e minuut.
Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck passt de bal met de wreef. Jaske rent richting de bal. Jaske schiet op doel. Petru probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Bucuresti fan club 86%, Übermacht 14%.
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:6

49e minuut.
Kurbjuweit passt de bal zonder na te denken. Barrie geeft een lange en hoge pass. Petru heeft problemen om de bal te vangen. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrie onderschept slim de pass. Barrie passt de bal in één keer door. Jaske is nu in balbezit. Jaske draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anton is nu in balbezit. Anton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scarlat met een snelle inworp. Barrie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck verovert de bal door een tackle van achteren. Frontzeck passt de bal in één keer door. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ozera met een harde bal richting middenveld. Frontzeck kopt de bal weg. Jaske rent richting de bal. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:7

57e minuut.
Amânar probeert naar een medespeler te passen. Kurbjuweit geeft een lange en hoge pass. Jaske is nu in balbezit. Jaske schiet op doel. Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:8

59e minuut.
Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck geeft een lange en hoge pass. Jaske rent richting de bal. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:9

60e minuut.
Mărgăritescu komt het veld opgelopen. Fleites komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Marina passt de bal met de wreef. Sullo is nu in balbezit. Sullo met een sublieme pass. Jaske heeft problemen om de bal te vangen. Jaske schiet op doel. Ozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:10

61e minuut.
Luchian is nu in balbezit. Luchian passt de bal in één keer door. Sullo rent richting de bal. Sullo heeft problemen om de bal te vangen. Sullo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kurbjuweit kopt de bal weg. Sullo rent richting de bal. Sullo geeft een hoge lob. Jaske rent richting de bal. Jaske draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Anton trapt de bal weg van het doel. Frontzeck kopt de bal weg. Sullo rent richting de bal. Sullo passt de bal met de wreef. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:11

68e minuut.
Daar is Jaske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaske met een sublieme pass. Sullo rent richting de bal. Sullo geeft een lange en hoge pass. Jaske springt en kopt de bal. Paal!

71e minuut.
Ovedenie kopt de bal weg. Klungelig pakt Şeitan de bal. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu geeft een hoge lob. Frontzeck probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:12

72e minuut.
Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske passt de bal met de wreef. Daar is Mărgăritescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărgăritescu speelt de bal door. Frontzeck geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:13

74e minuut.
Fleites met een sublieme pass. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass. Jaske krijgt zijn hoofd ertegen. Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:14

75e minuut.
Mărgăritescu speelt de bal door. Daar is Jaske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleites rent richting de bal. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Petru onderschept slim de pass. Frontzeck verovert de bal door een tackle van achteren. Frontzeck probeert naar een medespeler te passen. Marina heeft problemen om de bal te vangen. Marina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:15

79e minuut.
Manole rent richting de bal. Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina met een sublieme pass. Jaske heeft problemen om de bal te vangen. Jaske draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fleites verovert de bal door een tackle van achteren. Fleites probeert naar een medespeler te passen. Frontzeck geeft de bal voor. Marina is nu in balbezit. Marina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Marina is nu in balbezit. Marina passt de bal met de wreef. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ozera trapt de bal weg. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck probeert naar een medespeler te passen. Jaske is nu in balbezit. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:16

87e minuut.
Mărgăritescu geeft de bal voor. Marina rent richting de bal. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina onderschept slim de pass. Marina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Breahna is nu in balbezit. Breahna geeft een hoge lob. Piszczykiewicz met een sublieme pass. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fleites onderschept slim de pass. Fleites speelt de bal door. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Bucuresti fan club 88%, Übermacht 12%.
Steaua Bucuresti fan club - Übermacht 0:17