Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Übermacht Steaua Bucuresti fan club
angebot Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 18.1
excellent Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen poor


4e minuut.
Petru kopt de bal weg. Barrie heeft problemen om de bal te vangen. Barrie probeert naar een medespeler te passen. Jaske rent richting de bal. Jaske schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ozera met een harde bal richting middenveld. Frontzeck kopt de bal weg. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Breahna met een sublieme pass. Frontzeck met een sublieme pass. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ... Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 1:0

9e minuut.
Sullo speelt de bal door. Klungelig pakt Marina de bal. Marina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jaske de bal. Jaske haalt uit met een fantastische trap. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina passt de bal met de wreef. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 2:0

14e minuut.
Ozera met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlat met een snelle inworp. Barrie is nu in balbezit. Barrie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Daar is Petru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 3:0

25e minuut.
Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina onderschept slim de pass. Jaske is nu in balbezit. Jaske draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 4:0

28e minuut.
Frontzeck kopt de bal weg. Klungelig pakt Marina de bal. Marina passt de bal in één keer door. Jaske rent richting de bal. Jaske schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat speelt de bal door. Jaske is nu in balbezit. Jaske schiet op doel. Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 5:0

35e minuut.
Luchian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck geeft een hoge lob. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullo geeft de bal voor. Klungelig pakt Marina de bal. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Deteşan geeft de bal voor. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske rent richting de bal. Jaske haalt uit met een fantastische trap. Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 6:0

43e minuut.
Scarlat geeft een lange en hoge pass. Frontzeck heeft problemen om de bal te vangen. Frontzeck passt de bal in één keer door. Jaske rent richting de bal. Jaske schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 20%, Steaua Bucuresti fan club 80%.
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 7:0

46e minuut.
Bazá komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Amânar kan de bal niet met de borst controleren. Frontzeck geeft een hoge lob. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 8:0

49e minuut.
Bazá heeft problemen om de bal te vangen. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anton krijgt een gele kaart. Jaske is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frontzeck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bazá krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Barrie met een sublieme pass. Barrie heeft problemen om de bal te vangen. Barrie geeft de bal voor. Jaske maakt een snoekduik en kopt de bal. Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 9:0

55e minuut.
Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrie verovert de bal door een tackle van achteren. Barrie passt de bal met de wreef. Bazá bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kurbjuweit geeft de bal voor. Bazá bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bazá de bal. Bazá haalt uit met een fantastische trap. Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 10:0

60e minuut.
Doeltrap. Fleites komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Doeltrap. Ozera trapt de bal weg. Fleites geeft de bal voor. Bazá bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazá draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jaske is nu in balbezit. Jaske haalt uit met een fantastische trap. Ozera bokst de bal weg. Anton heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 11:0

64e minuut.
Bazá probeert naar een medespeler te passen. Cifra met een sublieme pass. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Jaske maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Frontzeck probeert naar een medespeler te passen. Fleites met een sublieme pass. Daar is Bazá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 12:0

69e minuut.
Anton controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scarlat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bazá bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Petru trapt de bal weg van het doel. Daar is Luchian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurbjuweit probeert naar een medespeler te passen. Bazá is nu in balbezit. Bazá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Anton geeft een lange en hoge pass. Deteşan rent richting de bal. Deteşan geeft de bal voor. Jaske geeft een lange en hoge pass. Bazá maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck geeft de bal voor. Jaske is nu in balbezit. Jaske schiet op doel. Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 13:0

85e minuut.
Piszczykiewicz is nu in balbezit. Piszczykiewicz geeft de bal voor. Bazá is nu in balbezit. Bazá haalt uit met een fantastische trap. Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 14:0

87e minuut.
Breahna rent richting de bal. Fleites verovert de bal door een tackle van achteren. Fleites speelt de bal door. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 15:0

88e minuut.
Amânar passt de bal zonder na te denken. Sullo rent richting de bal. Manole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullo onderschept slim de pass. Sullo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Frontzeck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Breahna de bal. Bazá rent richting de bal. Bazá haalt uit met een fantastische trap. Petru probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 16%, Steaua Bucuresti fan club 84%.
Übermacht - Steaua Bucuresti fan club 15:0