Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Poiana Tonea Kara Buzau
352 Tactiek BauBau
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.1 gemiddelde waardering 49.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Iwanecki geeft een hoge lob. Muntenuş is nu in balbezit. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:1

3e minuut.
Inworp. Cramorossa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göksal is nu in balbezit. Tomazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tomazzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rujoiu met een sublieme pass. Mitran met een sublieme pass. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:2

6e minuut.
Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremonti verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Houra verovert de bal door een tackle van achteren. Houra haalt uit met een fantastische trap. Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran speelt de bal door. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:3

12e minuut.
Klungelig pakt Iwanecki de bal. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Stamatoiu schiet op doel. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:4

18e minuut.
Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki geeft een hoge lob. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

19e minuut.
Stamatoiu probeert naar een medespeler te passen. Iwanecki is nu in balbezit. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:5

24e minuut.
Daar is Wajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wajda met een sublieme pass. Miúra met een sublieme pass. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:6

25e minuut.
Miúra geeft een lange en hoge pass. Iwanecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Gołota de bal. Mitran is nu in balbezit. Mitran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:7

26e minuut.
Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Mitran is nu in balbezit. Mitran passt de bal met de wreef. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă geeft de bal voor. Gnat bokst de bal weg. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:8

32e minuut.
Mitran met een sublieme pass. Iwanecki rent richting de bal. Pascalin is nu in balbezit. Stamatoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu schiet op doel. De bal raakt de paal. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Căliman verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki speelt de bal door. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra haalt uit met een fantastische trap. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Miúra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki schiet op doel. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gnat met een harde bal richting middenveld. Mitran kopt de bal weg. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:9

44e minuut.
Wajda passt de bal in één keer door. Stamatoiu rent richting de bal. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki draait met de bal, schiet en ... Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgan rent richting de bal. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Căliman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:10

45e minuut.
Gołota passt de bal met de wreef. Stamatoiu is nu in balbezit. Iwanecki is nu in balbezit. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 77%, Kara Buzau 23%.
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:10

48e minuut.
Dobrotă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butuşan komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert naar een medespeler te passen. Iwanecki kopt de bal weg. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:11

55e minuut.
Căliman geeft een lange en hoge pass. Rujoiu geeft een hoge lob. Iwanecki kopt de bal weg. Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Iwanecki geeft een hoge lob. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Căliman probeert de bal aan de voet te houden. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:12

61e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki passt de bal in één keer door. Căliman rent richting de bal. Stamatoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Butuşan passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu passt de bal in één keer door. Daar is Miúra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miúra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra geeft een lange en hoge pass. Daar is Gołota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Gnat bokst de bal weg.

67e minuut.
Rujoiu geeft een hoge lob. Miúra probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:13

70e minuut.
Mitran passt de bal in één keer door. Wajda geeft een hoge lob. Căliman rent richting de bal. Stamatoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gołota bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołota geeft een lange en hoge pass. Wajda kopt de bal weg. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Pascalin kopt de bal weg. Şipoş heeft problemen om de bal te vangen. Mitran met een sublieme pass. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Gnat bokst de bal weg.

75e minuut.
Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Căliman rent richting de bal. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:14

81e minuut.
Doeltrap. Bălănescu met een harde bal richting middenveld. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat bokst de bal weg.

85e minuut.
Rujoiu geeft een hoge lob. Căliman kopt de bal weg. Klungelig pakt Gołota de bal. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Gnat trapt de bal weg van het doel. Iwanecki kopt de bal weg. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Miúra probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel. Gnat bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Poiana Tonea 83%, Kara Buzau 17%.
CS Poiana Tonea - Kara Buzau 0:15