Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kara Buzau CS Poiana Tonea
BauBau Tactiek 352
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 28.6
good Schieten average
solid Passen poor
solid Verdedigen average


4e minuut.
Căliman rent richting de bal. Rujoiu onderschept slim de pass. Daar is Rujoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 1:0

7e minuut.
Bercea verovert de bal door een tackle van achteren. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra passt de bal met de wreef. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Şipoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăgan rent richting de bal. Drăgan geeft een hoge lob. Tomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomazzi schiet op doel. Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Mitran geeft een hoge lob. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe passt de bal in één keer door. Houra is nu in balbezit. Houra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Drăgan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitran met de inworp. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 2:0

18e minuut.
Wajda geeft een lange en hoge pass. Căliman kopt de bal weg. Iwanecki met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wajda passt de bal in één keer door. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel. Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gnat probeert naar een medespeler te passen. Miúra kopt de bal weg. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki geeft een lange en hoge pass. Rujoiu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Gołota rent richting de bal. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki met een sublieme pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Căliman rent richting de bal. Rujoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 3:0

37e minuut.
Daar is Miúra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miúra passt de bal zonder na te denken. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 4:0

38e minuut.
Gołota verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki passt de bal in één keer door. Mitran is nu in balbezit. Mitran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gołota rent richting de bal. Rujoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rujoiu passt de bal zonder na te denken. Miúra is nu in balbezit. Miúra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 5:0

43e minuut.
Wajda geeft een lange en hoge pass. Cramorossa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 6:0

45e minuut.
Gnat trapt de bal weg van het doel. Miúra kopt de bal weg. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 27%, CS Poiana Tonea 73%.
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 6:0

46e minuut.
Wajda met een sublieme pass. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki passt de bal in één keer door. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Drăgan de bal. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Wajda met een sublieme pass. Klungelig pakt Miúra de bal. Miúra met een sublieme pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tremonti kopt de bal weg. Miúra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drăgan de bal. Muntenuş speelt de bal door. Miúra geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Miúra heeft problemen om de bal te vangen. Wajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajda passt de bal in één keer door. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Căliman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitran met de inworp. Klungelig pakt Butuşan de bal. Butuşan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Bercea passt de bal met de wreef. Miúra rent richting de bal. Miúra passt de bal met de wreef. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Stamatoiu speelt de bal door. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 7:0

74e minuut.
Mitran passt de bal met de wreef. Butuşan rent richting de bal. Iwanecki speelt de bal door. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tomazzi is nu in balbezit. Wajda onderschept slim de pass. Wajda passt de bal met de wreef. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Miúra geeft een hoge lob. Rujoiu controleert de bal met de borst. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran draait met de bal, schiet en ... Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 8:0

82e minuut.
Mitran verovert de bal door een tackle van achteren. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 9:0

86e minuut.
Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rujoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 10:0

89e minuut.
Mitran rent richting de bal. Mitran passt de bal zonder na te denken. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 17%, CS Poiana Tonea 83%.
Kara Buzau - CS Poiana Tonea 11:0