Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHELSEA_1905 Corona Hunedoara
Chelsea Tactiek tetau
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Cardino met een sublieme pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Polok ... Strafschop! Pache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pache legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Villablanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala probeert naar een medespeler te passen. Gorgiladze heeft problemen om de bal te vangen. Gorgiladze geeft de bal voor. Pache krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - Corona Hunedoara 0:1

10e minuut.
Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze geeft een hoge lob. Pache is nu in balbezit. Pache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - Corona Hunedoara 0:2

38e minuut.
Gorgiladze passt de bal met de wreef. Cardino heeft problemen om de bal te vangen. Cardino speelt de bal door. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache haalt uit met een fantastische trap. Villablanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Łukawski met een sublieme pass. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan passt de bal zonder na te denken. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gorgiladze met de inworp. Cardino met een sublieme pass. Mortelmans is nu in balbezit. Mortelmans geeft een hoge lob. Pache krijgt zijn hoofd ertegen. Villablanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Doeltrap. Villablanca trapt de bal weg. Cardino kopt de bal weg. Pache heeft problemen om de bal te vangen. Pache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 75%, Corona Hunedoara 25%.
CHELSEA_1905 - Corona Hunedoara 0:2

46e minuut.
Del Curto komt het veld opgelopen. Kuris komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen. Bugała komt het veld opgelopen. Gogoncea komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Žarkov komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kuris speelt de bal door. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bugała de bal. Bugała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Humala is nu in balbezit. Humala geeft een hoge lob. Bejan geeft de bal voor. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik schiet op doel. Inti bokst de bal weg. Paal!

68e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Fischer geeft een hoge lob. Alageyik kopt de bal weg. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... Inti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Fischer passt de bal met de wreef. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik schiet op doel. Inti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - Corona Hunedoara 1:2

80e minuut.
Ergezer onderschept slim de pass. Ergezer geeft de bal voor. Inworp. Fischer met de inworp. Del Curto geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inti bokst de bal weg.

88e minuut.
Palamiotis rent richting de bal. Palamiotis geeft een hoge lob. Daar is Harabagiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alageyik rent richting de bal. Alageyik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHELSEA_1905 - Corona Hunedoara 2:2

90e minuut.
Gorgiladze geeft een lange en hoge pass. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Castor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała verovert de bal door een tackle van achteren. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 58%, Corona Hunedoara 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHELSEA_1905 - Corona Hunedoara 2:2