Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Hunedoara CHELSEA_1905
tetau Tactiek Chelsea
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 53.1
solide Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze speelt de bal door. Humala met een sublieme pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel. Villablanca bokst de bal weg.

3e minuut.
Palamiotis probeert naar een medespeler te passen. Fischer is nu in balbezit. Fischer geeft een hoge lob. Alageyik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mortelmans probeert de bal met de borst te controleren. Gogoncea is nu in balbezit. Mortelmans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mortelmans krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ioaniţescu kopt de bal weg. Gorgiladze probeert de bal met de borst te controleren. Gorgiladze probeert naar een medespeler te passen. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache draait met de bal, schiet en ... Villablanca bokst de bal weg.

9e minuut.
Gorgiladze is nu in balbezit. Gorgiladze passt de bal in één keer door. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel. Villablanca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - CHELSEA_1905 1:0

12e minuut.
Harabagiu geeft de bal voor. Inworp. Fischer met de inworp. Gogoncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoncea geeft een hoge lob. Inti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik verovert de bal door een tackle van achteren. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Roncolho de bal onder controle te krijgen. Inti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pache rent richting de bal. Bejan begaat een overtreding. Pache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bejan met een sublieme pass. Ioaniţescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Doeltrap. Villablanca trapt de bal weg. Ioaniţescu kopt de bal weg. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 30%, CHELSEA_1905 70%.
Corona Hunedoara - CHELSEA_1905 1:0

46e minuut.
Kuris komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen. Bugała komt het veld opgelopen. Del Curto komt het veld opgelopen. Žarkov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Del Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortelmans verovert de bal door een tackle van achteren. Mortelmans passt de bal met de wreef. Bugała is nu in balbezit. Bugała schiet op doel. Villablanca bokst de bal weg.

53e minuut.
Kuris met een sublieme pass. Łukawski geeft een hoge lob. Alageyik is nu in balbezit. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fischer passt de bal in één keer door. Alageyik rent richting de bal. Met opzet legt Harabagiu zijn tegenspeler op de grond. Harabagiu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bejan speelt de bal door. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski passt de bal in één keer door. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Inti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kuris met een sublieme pass. Łukawski is nu in balbezit. Łukawski speelt de bal door. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Inti probeert wanhopig de bal te grijpen. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corona Hunedoara - CHELSEA_1905 1:1

82e minuut.
Del Curto passt de bal in één keer door. Łukawski rent richting de bal. Łukawski geeft een lange en hoge pass. Tumanyan krijgt zijn hoofd ertegen. Inti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Villablanca met een sublieme pass. Mortelmans kopt de bal weg. Daar is Bejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała onderschept slim de pass. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 48%, CHELSEA_1905 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corona Hunedoara - CHELSEA_1905 1:1