Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.31 [del]
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 30687
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA juve magica
fare e 2 Tactiek 451
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten good
good Passen very good
formidable Verdedigen good


8e minuut.
Petroni heeft problemen om de bal te vangen. Dragon verovert de bal door een tackle van achteren. Dragon probeert naar een medespeler te passen. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - juve magica 1:0

11e minuut.
Dragon geeft een lange en hoge pass. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres met een sublieme pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Torres is nu in balbezit. Torres speelt de bal door. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea is nu in balbezit. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fijołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martín Delgado is nu in balbezit. Martín Delgado geeft een lange en hoge pass. Ciurea springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Poço de bal onder controle te krijgen. Fijołek bokst de bal weg.

26e minuut.
Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea is nu in balbezit. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev schiet op doel. Fijołek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres passt de bal met de wreef. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gromczak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haqverdiyev neemt de hoekschop. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poço kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Poço trapt de bal weg. Coccella controleert de bal met de borst. López Duque met een sublieme pass. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Haqverdiyev rent richting de bal. Stadnik onderschept slim de pass. Milanov speelt de bal door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Fijołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Ciurea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. Fijołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - juve magica 2:0

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fijołek niet meer kan verder spelen. Barbas komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Daar is Haqverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haqverdiyev speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gromczak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - juve magica 3:0

41e minuut.
Daar is Wersaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wersaczewski met een sublieme pass. Afera is nu in balbezit. Afera geeft een hoge lob. Velciu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 36%, juve magica 64%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - juve magica 3:0

55e minuut.
Dováděl speelt de bal door. Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragon geeft een lange en hoge pass. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
López Duque probeert naar een medespeler te passen. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - juve magica 4:0

68e minuut.
López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella onderschept slim de pass. Coccella passt de bal met de wreef. Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klungelig pakt Nenem Prancha de bal. Haqverdiyev rent richting de bal. Milanov geeft een hoge lob. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Barbas bokst de bal weg.

72e minuut.
Martín Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Delgado probeert naar een medespeler te passen. Ciurea rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dováděl geeft de bal voor. Haqverdiyev kopt de bal weg. Stadnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dragon geeft de bal voor. Ciurea rent richting de bal. Ciurea passt de bal zonder na te denken. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Petroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres geeft een hoge lob. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev schiet op doel. Barbas bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 42%, juve magica 58%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - juve magica 4:0