Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juve magica F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
451 Tactiek fare e 2
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 57.5
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


5e minuut.
López Duque is nu in balbezit. López Duque passt de bal zonder na te denken. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Barbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Nenem Prancha de bal. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Haqverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:2

13e minuut.
Mešter rent richting de bal. Milanov rent richting de bal. Milanov geeft de bal voor. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Espada probeert naar een medespeler te passen. Ciurea rent richting de bal. Ciurea passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ciurea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres rent richting de bal. Torres met een sublieme pass. Haqverdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupé verovert de bal door een tackle van achteren. Coupé geeft een lange en hoge pass. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:3

31e minuut.
Ciurea heeft problemen om de bal te vangen. Gromczak met een sublieme pass. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel. Barbas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:4

43e minuut.
Dováděl met een sublieme pass. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada passt de bal met de wreef. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Dováděl geeft de bal voor. Ciurea kopt de bal weg. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Barbas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 64%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 36%.
juve magica - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:4

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met een snelle inworp. Milanov geeft een lange en hoge pass. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen. Barbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Coccella de bal. López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. López Duque passt de bal zonder na te denken. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
López Duque raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dalheimer komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Stadnik kan de bal niet met de borst controleren. Dalheimer probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ciurea de bal onder controle te krijgen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Daar is Gromczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromczak geeft een lange en hoge pass. Espada kopt de bal weg. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dalheimer rent richting de bal. Espada is nu in balbezit. Espada geeft een lange en hoge pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Barbas bokst de bal weg. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:5

69e minuut.
Haqverdiyev met een sublieme pass. Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal zonder na te denken. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada geeft de bal voor. Gromczak rent richting de bal. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Barbas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Milanov rent richting de bal. Petroni rent richting de bal. Milanov verovert de bal door een tackle van achteren. Milanov geeft de bal voor. Haqverdiyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Milanov geeft de bal voor. Ciurea rent richting de bal. Gromczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gromczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 53%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 47%.
juve magica - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:5