Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kara Buzau Steaua Bucuresti fan club
BauBau Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten poor
solid Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Amânar rent richting de bal. Mitran verovert de bal door een tackle van achteren. Mitran geeft de bal voor. Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Anton de bal. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 1:0

2e minuut.
Jilavu met een sublieme pass. Klungelig pakt Luchian de bal. Luchian met een sublieme pass. Ozera heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 2:0

4e minuut.
Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki passt de bal met de wreef. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rujoiu geeft de bal voor. Stamatoiu kopt de bal weg. Miúra is nu in balbezit. Miúra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 3:0

10e minuut.
Tremonti passt de bal zonder na te denken. Miúra rent richting de bal. Miúra passt de bal in één keer door. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Breahna rent richting de bal. Iwanecki onderschept slim de pass. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mitran geeft een lange en hoge pass. Anton controleert de bal met de borst. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra is nu in balbezit. Miúra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra passt de bal met de wreef. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 4:0

18e minuut.
Petru heeft problemen om de bal te vangen. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 5:0

22e minuut.
Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 6:0

25e minuut.
Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu rent richting de bal. Miúra rent richting de bal. Miúra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 7:0

27e minuut.
Mitran geeft een hoge lob. Miúra kopt de bal weg. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 8:0

29e minuut.
Butuşan kan de bal niet met de borst controleren. Butuşan geeft een lange en hoge pass. Breahna heeft problemen om de bal te vangen. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Breahna heeft problemen om de bal te vangen. Iwanecki rent richting de bal. Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 9:0

34e minuut.
Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra met een sublieme pass. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 10:0

35e minuut.
Miúra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wajda speelt de bal door. Iwanecki speelt de bal door. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 11:0

37e minuut.
Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra met een sublieme pass. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel. Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 12:0

38e minuut.
Mergiu heeft problemen om de bal te vangen. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Butuşan geeft de bal voor. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Petru de bal. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 13:0

40e minuut.
Manole bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole passt de bal met de wreef. Anton heeft problemen om de bal te vangen. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ozera met een harde bal richting middenveld. Wajda controleert de bal met de borst. Wajda passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Iwanecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Petru is nu in balbezit. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 14:0

44e minuut.
Miúra verovert de bal door een tackle van achteren. Miúra geeft de bal voor. Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 20%, Steaua Bucuresti fan club 80%.
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 15:0

51e minuut.
Wajda speelt de bal door. Miúra met een sublieme pass. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Iwanecki de bal. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 16:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ozera met een harde bal richting middenveld. Mitran kopt de bal weg. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mergiu is nu in balbezit. Mitran onderschept slim de pass. Mitran geeft een hoge lob. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Doeltrap. Ozera trapt de bal weg. Wajda met een sublieme pass. Miúra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iwanecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bercea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miúra geeft een hoge lob. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Butuşan kopt de bal weg. Mitran rent richting de bal. Mitran geeft een hoge lob. Wajda geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Luchian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremonti onderschept slim de pass. Tremonti geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Bercea speelt de bal door. Miúra is nu in balbezit. Miúra geeft de bal voor. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petru heeft problemen om de bal te vangen. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 17:0

69e minuut.
Rujoiu met een sublieme pass. Wajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Iwanecki de bal. Iwanecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wajda onderschept slim de pass. Wajda geeft een hoge lob. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel. Ozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 18:0

76e minuut.
Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu speelt de bal door. Iwanecki speelt de bal door. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Amânar rent richting de bal. Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 19:0

80e minuut.
Daar is Amânar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Ozera bokst de bal weg. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra draait met de bal, schiet en ... Ozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 20:0

81e minuut.
Daar is Luchian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchian passt de bal met de wreef. Breahna heeft problemen om de bal te vangen. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rujoiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mergiu met de inworp. Luchian rent richting de bal. Luchian geeft de bal voor. Bălănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Iwanecki kopt de bal weg. Petru rent richting de bal. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 21:0

90e minuut.
Miúra geeft de bal voor. Stamatoiu kopt de bal weg. Mitran is nu in balbezit. Mitran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Buzau 21%, Steaua Bucuresti fan club 79%.
Kara Buzau - Steaua Bucuresti fan club 21:0