Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Bucuresti fan club Kara Buzau
Normal Tactiek BauBau
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 49.3
poor Schieten formidable
average Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Wajda rent richting de bal. Wajda passt de bal in één keer door. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:1

2e minuut.
Bercea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anton de bal. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:2

5e minuut.
Mitran geeft een lange en hoge pass. Petru heeft problemen om de bal te vangen. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra geeft een hoge lob. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:3

7e minuut.
Ovedenie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miúra met een snelle inworp. Wajda rent richting de bal. Wajda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu passt de bal zonder na te denken. Miúra rent richting de bal. Miúra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Petru verovert de bal door een tackle van achteren. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Ozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:4

12e minuut.
Butuşan is nu in balbezit. Butuşan passt de bal zonder na te denken. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Anton met een harde bal richting middenveld. Mitran is nu in balbezit. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:5

15e minuut.
Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:6

18e minuut.
Mitran geeft de bal voor. Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Anton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stamatoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wajda wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Stamatoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breahna is nu in balbezit. Stamatoiu onderschept slim de pass. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Iwanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Iwanecki met een sublieme pass. Stamatoiu rent richting de bal. Miúra rent richting de bal. Miúra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:7

26e minuut.
Iwanecki passt de bal in één keer door. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra met een sublieme pass. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:8

28e minuut.
Iwanecki passt de bal in één keer door. Miúra rent richting de bal. Miúra passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel. Ozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Wajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajda passt de bal in één keer door. Iwanecki speelt de bal door. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajda geeft de bal voor. Klungelig pakt Mitran de bal. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Miúra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miúra speelt de bal door. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Iwanecki speelt de bal door. Daar is Miúra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miúra passt de bal in één keer door. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:9

35e minuut.
Wajda geeft de bal voor. Stamatoiu kopt de bal weg. Iwanecki speelt de bal door. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Mitran is nu in balbezit. Mitran passt de bal met de wreef. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:10

41e minuut.
Jilavu speelt de bal door. Inworp. Rujoiu met de inworp. Mitran rent richting de bal. Mitran geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu passt de bal met de wreef. Iwanecki met een sublieme pass. Miúra rent richting de bal. Miúra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Bucuresti fan club 83%, Kara Buzau 17%.
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:11

46e minuut.
Iwanecki passt de bal zonder na te denken. Stamatoiu rent richting de bal. Anton is nu in balbezit. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:12

51e minuut.
Iwanecki probeert de bal aan de voet te houden. Amânar is nu in balbezit. Butuşan maakt een afschuwelijke overtreding. Butuşan krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft een hoge lob. Wajda kopt de bal weg. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:13

59e minuut.
Anton kopt de bal weg. Miúra rent richting de bal. Miúra geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Tremonti met een sublieme pass. Wajda is nu in balbezit. Wajda passt de bal zonder na te denken. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea onderschept slim de pass. Bercea geeft een hoge lob. Stamatoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:14

65e minuut.
Mitran geeft een lange en hoge pass. Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra speelt de bal door. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Anton kopt de bal weg. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran geeft de bal voor. Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:15

71e minuut.
Mitran rent richting de bal. Mitran passt de bal met de wreef. Daar is Petru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Miúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Miúra geeft de bal voor. Iwanecki kopt de bal weg. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Petru geeft een hoge lob. Jilavu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Butuşan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Stamatoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rujoiu geeft een hoge lob. Petru kopt de bal weg. Iwanecki probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Stamatoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rujoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitran geeft de bal voor. Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Iwanecki passt de bal met de wreef. Wajda rent richting de bal. Wajda probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Iwanecki geeft een lange en hoge pass. Anton kopt de bal weg. Klungelig pakt Amânar de bal. Iwanecki is nu in balbezit. Iwanecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Stamatoiu probeert naar een medespeler te passen. Miúra rent richting de bal. Miúra passt de bal in één keer door. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anton trapt de bal weg. Wajda kopt de bal weg. Klungelig pakt Miúra de bal. Miúra geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Ozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Bucuresti fan club 87%, Kara Buzau 13%.
Steaua Bucuresti fan club - Kara Buzau 0:15