Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Übermacht CS Poiana Tonea
angebot Tactiek 352
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 28.2
excellent Schieten weak
good Passen poor
very good Verdedigen weak


3e minuut.
Scarlat heeft problemen om de bal te vangen. Scarlat speelt de bal door. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske rent richting de bal. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cifra verovert de bal door een tackle van achteren. Cifra passt de bal zonder na te denken. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - CS Poiana Tonea 1:0

8e minuut.
Cramorossa probeert naar een medespeler te passen. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck passt de bal in één keer door. Barrie heeft problemen om de bal te vangen. Barrie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gnat trapt de bal weg van het doel. Barrie kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaske de bal. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. Gnat bokst de bal weg. Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaske rent richting de bal. Jaske draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - CS Poiana Tonea 2:0

11e minuut.
Şipoş passt de bal met de wreef. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe passt de bal met de wreef. Tomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomazzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Barrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrie passt de bal zonder na te denken. Sullo geeft de bal voor. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - CS Poiana Tonea 3:0

15e minuut.
Cramorossa met de inworp. Barrie speelt de bal door. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - CS Poiana Tonea 4:0

18e minuut.
Muntenuş controleert de bal met de borst. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel. Gnat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaske rent richting de bal. Jaske haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullo verovert de bal door een tackle van achteren. Sullo passt de bal zonder na te denken. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Frontzeck speelt de bal door. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina speelt de bal door. Jaske rent richting de bal. Jaske haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - CS Poiana Tonea 5:0

29e minuut.
Vulpe met een sublieme pass. Muntenuş met een sublieme pass. Barrie geeft de bal voor. Jaske rent richting de bal. Jaske schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Gołota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina speelt de bal door. Jaske rent richting de bal. Jaske draait met de bal, schiet en ... Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - CS Poiana Tonea 6:0

31e minuut.
Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina passt de bal in één keer door. Muntenuş rent richting de bal. Jaske onderschept slim de pass. Jaske haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Jaske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaske passt de bal in één keer door. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Pascalin rent richting de bal. Barrie verovert de bal door een tackle van achteren. Barrie geeft een lange en hoge pass. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - CS Poiana Tonea 7:0

36e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş geeft de bal voor. Inworp. Scarlat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gnat speelt de bal door. Frontzeck kopt de bal weg. Daar is Gołota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina is nu in balbezit. Marina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaske is nu in balbezit. Jaske schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Daar is Frontzeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frontzeck geeft de bal voor. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Mărgăritescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 16%, CS Poiana Tonea 84%.
Übermacht - CS Poiana Tonea 7:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gnat trapt de bal weg. Barrie met een sublieme pass. Klungelig pakt Marina de bal. Marina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Barrie de bal onder controle te krijgen. Pascalin is nu in balbezit. Barrie verovert de bal door een tackle van achteren. Barrie geeft de bal voor. Marina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mărgăritescu met een sublieme pass. Vulpe probeert naar een medespeler te passen. Kurbjuweit is nu in balbezit. Kurbjuweit geeft een lange en hoge pass. Marina springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turnić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Turnić rent richting de bal. Turnić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gołota de bal. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - CS Poiana Tonea 8:0

68e minuut.
Mărgăritescu geeft een hoge lob. Drăgan kopt de bal weg. Mărgăritescu speelt de bal door. Jaske bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaske haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - CS Poiana Tonea 9:0

72e minuut.
Doeltrap. Bazá komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Kurbjuweit de bal. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina schiet op doel. Gnat bokst de bal weg. Bazá bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazá haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - CS Poiana Tonea 10:0

77e minuut.
Frontzeck geeft een hoge lob. Gnat met een sublieme pass. Turnić rent richting de bal. Turnić geeft de bal voor. Bazá rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gnat trapt de bal weg. Turnić met een sublieme pass. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck passt de bal in één keer door. Bazá heeft problemen om de bal te vangen. Bazá haalt uit met een fantastische trap. Gnat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş is nu in balbezit. Sullo verovert de bal door een tackle van achteren. Sullo geeft de bal voor. Bazá maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 19%, CS Poiana Tonea 81%.
Übermacht - CS Poiana Tonea 10:0