Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
...Juve... flora2006
juve 2,1 Tactiek grupir
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
59.5 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


12e minuut.
Wakulczyk speelt de bal door. Hickman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac onderschept slim de pass. Chiţac geeft een hoge lob. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Suksela onderschept slim de pass. Ziobro is nu in balbezit. Łabudziński begaat een overtreding. Ziobro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ziobro kan niet meer verder spelen.

27e minuut.
Kankaanpää geeft de bal voor. Inworp. Panczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chiţac geeft een lange en hoge pass. Kankaanpää kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dzurják de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... Mbele bokst de bal weg. Klungelig pakt Kankaanpää de bal. Suksela onderschept slim de pass. Suksela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - flora2006 1:0

40e minuut.
Inworp. Panczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlăsceanu probeert naar een medespeler te passen. Chiţac geeft een hoge lob. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal. Mbele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panczak met een snelle inworp. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Suksela krijgt zijn hoofd ertegen. Mbele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - flora2006 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 43%, flora2006 57%.
...Juve... - flora2006 2:0

48e minuut.
Hickman is nu in balbezit. Hickman met een sublieme pass. Stančević rent richting de bal. Nef rent richting de bal. Nef schiet op doel. Gosztola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kankaanpää geeft de bal voor. Buitenspel voor Benassi. Goede buitenspelval van de verdediging. Marzec neemt vlug de vrije trap. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Hickman passt de bal met de wreef. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - flora2006 2:1

69e minuut.
Bobola onderschept slim de pass. Bobola passt de bal met de wreef. Panczak is nu in balbezit. Panczak geeft een hoge lob. Chiţac maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bobola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobola met een sublieme pass. Suksela is nu in balbezit. Suksela draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nuolioja verovert de bal door een tackle van achteren. Hickman rent richting de bal. Hickman passt de bal met de wreef. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ... Gosztola bokst de bal weg.

85e minuut.
Hickman controleert de bal met de borst. Nuolioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickman maakt een afschuwelijke overtreding. Hickman krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Chiţac is nu in balbezit. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - flora2006 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 38%, flora2006 62%.
...Juve... - flora2006 3:1