Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kamena F.C. Steaua
silviu Tactiek 4-1-3-2
59% Balbezit 41%
46% Spel op eigen helft 54%
25 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
56.7 gemiddelde waardering 44.8
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Võigemast probeert naar een medespeler te passen. Agăt heeft problemen om de bal te vangen. Agăt geeft een hoge lob. Made kan de bal niet met de borst controleren. Made draait met de bal, schiet en ... Kuliš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Ivakin met een snelle inworp. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ljubinković neemt de hoekschop. Made krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - F.C. Steaua 1:0

8e minuut.
Raczyński rent richting de bal. Ivakin verovert de bal door een tackle van achteren. Ivakin probeert naar een medespeler te passen. Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković haalt uit met een fantastische trap. Kuliš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ljubinković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Made springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ljubinković passt de bal in één keer door. Made is nu in balbezit. Sălăgeanu met een sublieme pass. Võigemast rent richting de bal. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Kuliš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Agăt geeft de bal voor. Võigemast rent richting de bal. Sălăgeanu speelt de bal door. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made haalt uit met een fantastische trap. Kuliš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast schiet op doel. Kuliš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - F.C. Steaua 2:0

31e minuut.
Kłodawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenko verovert de bal door een tackle van achteren. Drenko speelt de bal door. Made rent richting de bal. Made schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - F.C. Steaua 3:0

34e minuut.
Ivakin geeft de bal voor. Made rent richting de bal. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu schiet op doel. Kuliš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ivakin onderschept slim de pass. Daar is Ljubinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubinković probeert naar een medespeler te passen. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kamena 47%, F.C. Steaua 53%.
fc kamena - F.C. Steaua 3:0

47e minuut.
Raczyński probeert naar een medespeler te passen. Việt Nam geeft de bal voor. Bičanić is nu in balbezit. Bičanić schiet op doel. Kędzierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - F.C. Steaua 3:1

48e minuut.
Raczyński met een snelle inworp. Savvopoulos met een sublieme pass. Ljubinković met een sublieme pass. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Made heeft problemen om de bal te vangen. Made schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - F.C. Steaua 4:1

58e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu geeft de bal voor. Võigemast rent richting de bal. Võigemast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Agăt met een snelle inworp. Drenko is nu in balbezit. Drenko geeft een hoge lob. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Kuliš trapt de bal weg. Ivakin kopt de bal weg. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kłodawski verovert de bal door een tackle van achteren. Staiola verovert de bal door een tackle van achteren. Made rent richting de bal. Made draait met de bal, schiet en ... Kuliš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - F.C. Steaua 5:1

78e minuut.
Ljubinković heeft problemen om de bal te vangen. Ljubinković speelt de bal door. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Agăt met een sublieme pass. Wickmayer heeft problemen om de bal te vangen. Made is nu in balbezit. Made draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - F.C. Steaua 6:1

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivakin met een snelle inworp. Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković geeft de bal voor. Made krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - F.C. Steaua 7:1

86e minuut.
Savvopoulos speelt de bal door. Ophof is nu in balbezit. Bičanić is nu in balbezit. Bičanić draait met de bal, schiet en ... Kędzierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - F.C. Steaua 7:2

87e minuut.
Klungelig pakt Drenko de bal. Drenko met een sublieme pass. Made rent richting de bal. Made schiet op doel. Kuliš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - F.C. Steaua 8:2

90e minuut.
Drenko geeft een hoge lob. Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković geeft de bal voor. Made maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuliš probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kamena 44%, F.C. Steaua 56%.
fc kamena - F.C. Steaua 8:2