Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.32 [del]
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 28742
Magnifica Steaua Cobra
532-433 Tactiek final 532
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
37.5 gemiddelde waardering 38.7
good Schieten adequate
weak Passen good
good Verdedigen average


7e minuut.
Helstad probeert naar een medespeler te passen. Dicu is nu in balbezit. Dicu passt de bal in één keer door. Džarić rent richting de bal. Džarić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hałaczkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dicu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hałaczkiewicz. Hałaczkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 65%, Cobra 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magnifica Steaua - Cobra 0:0

50e minuut.
Moise kan de bal niet met de borst controleren. Švantner is nu in balbezit. Švantner passt de bal met de wreef. Džarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džarić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Gunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicu verovert de bal door een tackle van achteren. Dicu passt de bal in één keer door. Švantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Švantner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bodonyi geeft de bal voor. Džarić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Noormaa neemt vlug de vrije trap. Dvornic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvornic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hałaczkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Edelman komt het veld opgelopen. Proca met een snelle inworp. García Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Menéndez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Năstăsoiu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mărgăritescu is nu in balbezit. Dicu onderschept slim de pass. Dicu geeft een hoge lob. Džarić rent richting de bal. Džarić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buitenspel voor García Menéndez. Goede buitenspelval van de verdediging. Năstăsoiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Džarić kopt de bal weg. Švantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Švantner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
García Menéndez onderschept slim de pass. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Helstad begaat een overtreding. Proca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Edelman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu speelt de bal door. Džarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džarić draait met de bal, schiet en ... Llanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - Cobra 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 58%, Cobra 42%.
Magnifica Steaua - Cobra 0:1