Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S. OchiReci stiinta tb
OR oo2 Tactiek all in:D
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
38.1 gemiddelde waardering 43.7
average Schieten average
adequate Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Galusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galusko geeft een hoge lob. Morino is nu in balbezit. Morino geeft een lange en hoge pass. Conta springt en kopt de bal. Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bandurski is nu in balbezit. Bandurski passt de bal zonder na te denken. Conta speelt de bal door. Simion rent richting de bal. Simion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Moşneguţu geeft een lange en hoge pass. Galusko onderschept slim de pass. Simion bereikt de bal nog maar net als eerste. Simion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słowikowski komt het veld opgelopen. Kronta komt het veld opgelopen. Chlabicz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Orozco passt de bal zonder na te denken. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos geeft de bal voor. Malet bereikt de bal nog maar net als eerste. Malet haalt uit met een fantastische trap. Wypij bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 53%, stiinta tb 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S. OchiReci - stiinta tb 0:0

48e minuut.
Kronta probeert naar een medespeler te passen. Słowikowski rent richting de bal. Słowikowski met een sublieme pass. Forese bereikt de bal nog maar net als eerste. Forese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ceauşu passt de bal in één keer door. Morino rent richting de bal. Morino geeft een hoge lob. Conta krijgt zijn hoofd ertegen. Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - stiinta tb 0:1

64e minuut.
Bandurski is nu in balbezit. Bandurski geeft een lange en hoge pass. Szczygielski rent richting de bal. Conta onderschept slim de pass. Conta draait met de bal, schiet en ... Biserov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 42%, stiinta tb 58%.
C.S. OchiReci - stiinta tb 0:1