Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S. OchiReci Magnifica Steaua
OR oo2 Tactiek 532-433
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.4 gemiddelde waardering 40.9
average Schieten very good
adequate Passen poor
good Verdedigen good


8e minuut.
Briscariu rent richting de bal. Briscariu geeft de bal voor. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - Magnifica Steaua 0:1

14e minuut.
Thiebaut passt de bal met de wreef. Cyrulik speelt de bal door. Dmochowski rent richting de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Galusko geeft een lange en hoge pass. Cyrulik kopt de bal weg. Adallach probeert de bal aan de voet te houden. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Biserov bokst de bal weg.

17e minuut.
Druciak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cyrulik met de inworp. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski schiet op doel. Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Proca met een sublieme pass. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski geeft de bal voor. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. Biserov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - Magnifica Steaua 0:2

25e minuut.
Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu probeert naar een medespeler te passen. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - Magnifica Steaua 0:3

31e minuut.
Goleador onderschept slim de pass. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca passt de bal met de wreef. Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski schiet op doel. Biserov bokst de bal weg.

34e minuut.
Thiebaut passt de bal met de wreef. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski passt de bal met de wreef. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Domingos onderschept slim de pass. Domingos speelt de bal door. Klawon speelt de bal door. Malet bereikt de bal nog maar net als eerste. Malet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Proca is nu in balbezit. Proca passt de bal in één keer door. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Biserov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Proca is nu in balbezit. Proca geeft de bal voor. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thiebaut heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - Magnifica Steaua 0:4

45e minuut.
Mensator komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 56%, Magnifica Steaua 44%.
C.S. OchiReci - Magnifica Steaua 0:4

48e minuut.
Cyrulik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cazan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Llanos probeert naar een medespeler te passen. Cazan met een sublieme pass. Adallach bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Dmochowski rent richting de bal. Briscariu rent richting de bal. Briscariu passt de bal zonder na te denken. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski schiet op doel. Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sláva heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - Magnifica Steaua 0:5

60e minuut.
Klawon verovert de bal door een tackle van achteren. Klawon passt de bal met de wreef. Feitosa met een sublieme pass. Mensator rent richting de bal. Mensator draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cazan speelt de bal door. Proca speelt de bal door. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Briscariu rent richting de bal. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu rent richting de bal. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - Magnifica Steaua 0:6

72e minuut.
Domingos is nu in balbezit. Moseberg begaat een overtreding. Domingos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mensator krijgt zijn hoofd ertegen. Llanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Thiebaut is nu in balbezit. Sláva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thiebaut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sláva met een sublieme pass. Proca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biserov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Moseberg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domingos met een snelle inworp. Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 37%, Magnifica Steaua 63%.
C.S. OchiReci - Magnifica Steaua 0:6