Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.32 [del]
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16190
Magnifica Steaua C.S. OchiReci
532-433 Tactiek OR oo2
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
48.5 gemiddelde waardering 35.9
zeer goed Schieten matig
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


13e minuut.
Galusko probeert de bal aan de voet te houden. Proca is nu in balbezit. Szczygielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczygielski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld geeft een lange en hoge pass. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - C.S. OchiReci 1:0

20e minuut.
Szczygielski verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu rent richting de bal. Druciak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Briscariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Briscariu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - C.S. OchiReci 2:0

25e minuut.
Zaremba passt de bal in één keer door. Proca is nu in balbezit. Proca speelt de bal door. Klungelig pakt Edelman de bal. Edelman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Burian rent richting de bal. Adallach begaat een overtreding. Burian raakt geblesseerd tijdens het duel. Burian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman schiet op doel. Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Forese rent richting de bal. Alderweireld verovert de bal door een tackle van achteren. Alderweireld geeft de bal voor. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - C.S. OchiReci 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 36%, C.S. OchiReci 64%.
Magnifica Steaua - C.S. OchiReci 3:0

46e minuut.
Chlabicz komt het veld opgelopen. Słowikowski komt het veld opgelopen. Kronta komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zaremba is nu in balbezit. Zaremba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Briscariu de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Biserov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - C.S. OchiReci 4:0

67e minuut.
Burian is nu in balbezit. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca probeert naar een medespeler te passen. Edelman rent richting de bal. Edelman haalt uit met een fantastische trap. Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Edelman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burian is nu in balbezit. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian rent richting de bal. Burian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Kriš probeert naar een medespeler te passen. Proca rent richting de bal. Proca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Reynolds passt de bal zonder na te denken. Burian is nu in balbezit. Burian passt de bal in één keer door. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Biserov bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Kronta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - C.S. OchiReci 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 51%, C.S. OchiReci 49%.
Magnifica Steaua - C.S. OchiReci 5:0