Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.32 [del]
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 33563
Magnifica Steaua stiinta tb
532-433 Tactiek all in:D
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 43.4
very good Schieten adequate
average Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Bledzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledzewski geeft een hoge lob. Daar is Gunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Wypij bokst de bal weg.

6e minuut.
Casadesús Castaño passt de bal zonder na te denken. Daar is Thiebaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiebaut passt de bal met de wreef. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Birlic rent richting de bal. Birlic geeft een hoge lob. Thiebaut kopt de bal weg. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Wypij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thiebaut is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca verovert de bal door een tackle van achteren. Proca passt de bal met de wreef. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Wypij bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ceauşu kopt de bal weg. Dmochowski rent richting de bal. Briscariu rent richting de bal. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski haalt uit met een fantastische trap. Wypij bokst de bal weg.

36e minuut.
Klungelig pakt Casadesús Castaño de bal. Briscariu is nu in balbezit. Bledzewski rent richting de bal. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dmochowski is nu in balbezit. Dmochowski geeft een lange en hoge pass. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnifica Steaua - stiinta tb 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 48%, stiinta tb 52%.
Magnifica Steaua - stiinta tb 1:0

51e minuut.
Gunev kopt de bal weg. Morino is nu in balbezit. Morino met een sublieme pass. Simion is nu in balbezit. Simion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Casadesús Castaño geeft een hoge lob. Pitrík heeft problemen om de bal te vangen. Moseberg maakt een afschuwelijke overtreding. Moseberg krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmochowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Thiebaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski draait met de bal, schiet en ... Wypij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Birlic geeft de bal voor. Inworp. Moşneguţu met een snelle inworp. Morino is nu in balbezit. Morino passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnifica Steaua 55%, stiinta tb 45%.
Magnifica Steaua - stiinta tb 1:0