Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
...Juve... Magnifica Steaua
juve 2,1 Tactiek 532-433
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
57.8 gemiddelde waardering 50.9
matig Schieten solide
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zeer goed


25e minuut.
Chiţac passt de bal met de wreef. Raţă rent richting de bal. Cimaduomo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cimaduomo krijgt een gele kaart. Raţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Raţă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vlăsceanu speelt de bal door. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă geeft een hoge lob. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 26%, Magnifica Steaua 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
...Juve... - Magnifica Steaua 0:0

49e minuut.
Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk passt de bal zonder na te denken. Raţă speelt de bal door. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Vlăsceanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

69e minuut.
Chiţac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ziobro de bal. Arnez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arnez krijgt een gele kaart. Ziobro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ziobro kan niet meer verder spelen.

76e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. Bobola onderschept slim de pass. Arnez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arnez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Reynolds passt de bal zonder na te denken. Rocki is nu in balbezit. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chiţac passt de bal in één keer door. Wakulczyk rent richting de bal. Alderweireld legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wakulczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wakulczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Burian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiţac. Burian raakt geblesseerd tijdens het duel. Burian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Briscariu krijgt zijn hoofd ertegen. Gosztola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Magnifica Steaua 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 46%, Magnifica Steaua 54%.
...Juve... - Magnifica Steaua 0:1