Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S. OchiReci fc kamena
OR oo2 Tactiek silviu
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
36.6 gemiddelde waardering 55.3
average Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković speelt de bal door. Võigemast rent richting de bal. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:1

4e minuut.
Szczygielski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drenko met een snelle inworp. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu geeft de bal voor. Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:2

5e minuut.
Sălăgeanu onderschept slim de pass. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Made de bal. Made draait met de bal, schiet en ... Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:3

7e minuut.
Ljubinković geeft de bal voor. Made kopt de bal weg. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:4

9e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu geeft de bal voor. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made draait met de bal, schiet en ... Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:5

11e minuut.
Klungelig pakt Made de bal. Made speelt de bal door. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:6

15e minuut.
Tejkal verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu speelt de bal door. Ljubinković met een sublieme pass. Võigemast rent richting de bal. Võigemast draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Võigemast kopt de bal weg. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković met een sublieme pass. Made is nu in balbezit. Made schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Made kopt de bal weg. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Agăt neemt vlug de vrije trap. Võigemast kopt de bal weg. Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković schiet op doel. Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Staiola met een sublieme pass. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković passt de bal met de wreef. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Drenko geeft een hoge lob. Druciak kopt de bal weg. Klungelig pakt Orozco de bal. Võigemast verovert de bal door een tackle van achteren. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Biserov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Made rent richting de bal. Made haalt uit met een fantastische trap. Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:7

33e minuut.
Sălăgeanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ljubinković de bal. Ljubinković speelt de bal door. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Orozco rent richting de bal. Staiola onderschept slim de pass. Staiola geeft een hoge lob. Made is nu in balbezit. Made haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:8

38e minuut.
Ivakin met een snelle inworp. Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković geeft de bal voor. Võigemast krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:9

39e minuut.
Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković passt de bal in één keer door. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Biserov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

43e minuut.
Sălăgeanu geeft een hoge lob. Druciak probeert de bal met de borst te controleren. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast schiet op doel. Biserov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:10

43e minuut.
Marzec passt de bal zonder na te denken. Baton bereikt de bal nog maar net als eerste. Made onderschept slim de pass. Made draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 73%, fc kamena 27%.
C.S. OchiReci - fc kamena 0:10

46e minuut.
Słowikowski komt het veld opgelopen. Kronta komt het veld opgelopen. Chlabicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Made rent richting de bal. Made draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:11

54e minuut.
Ivakin geeft een hoge lob. Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković geeft een hoge lob. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ljubinković geeft een hoge lob. Druciak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Made kopt de bal weg. Võigemast rent richting de bal. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Made rent richting de bal. Made draait met de bal, schiet en ... Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:12

64e minuut.
Sălăgeanu met een sublieme pass. Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković passt de bal met de wreef. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ljubinković passt de bal in één keer door. Sălăgeanu heeft problemen om de bal te vangen. Sălăgeanu met een sublieme pass. Võigemast rent richting de bal. Võigemast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:13

78e minuut.
Sălăgeanu met een sublieme pass. Made is nu in balbezit. Võigemast rent richting de bal. Võigemast schiet op doel. Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:14

81e minuut.
Võigemast rent richting de bal. Sălăgeanu is nu in balbezit. Made speelt de bal door. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Matković geeft een hoge lob. Made kopt de bal weg. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - fc kamena 0:15

86e minuut.
Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković passt de bal met de wreef. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Biserov bokst de bal weg. Made rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Drenko rent richting de bal. Drenko geeft een hoge lob. Druciak onderschept slim de pass. Ljubinković geeft een hoge lob. Võigemast krijgt zijn hoofd ertegen. Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ljubinković neemt de hoekschop. Võigemast krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 81%, fc kamena 19%.
C.S. OchiReci - fc kamena 0:15