Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kamena C.S. OchiReci
silviu Tactiek OR oo2
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 37.9
formidable Schieten average
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Ljubinković heeft problemen om de bal te vangen. Ljubinković passt de bal met de wreef. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. Daar is Galusko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

6e minuut.
Ljubinković met een sublieme pass. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - C.S. OchiReci 1:0

15e minuut.
Sălăgeanu speelt de bal door. Võigemast rent richting de bal. Võigemast passt de bal in één keer door. Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Sălăgeanu speelt de bal door. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Võigemast zijn tegenspeler op de grond. Võigemast krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Drenko passt de bal zonder na te denken. Orozco is nu in balbezit. Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Võigemast springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Võigemast rent richting de bal. Made rent richting de bal. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Biserov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - C.S. OchiReci 2:0

22e minuut.
Drenko passt de bal zonder na te denken. Agăt geeft een hoge lob. Made is nu in balbezit. Made geeft een lange en hoge pass. Võigemast maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ivakin rent richting de bal. Ivakin geeft een lange en hoge pass. Made kopt de bal weg. Võigemast heeft problemen om de bal te vangen. Võigemast draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Biserov met een sublieme pass. Staiola kopt de bal weg. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sălăgeanu passt de bal in één keer door. Drenko geeft de bal voor. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made schiet op doel. Biserov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - C.S. OchiReci 3:0

38e minuut.
Sălăgeanu speelt de bal door. Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković met een sublieme pass. Võigemast rent richting de bal. Võigemast draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Võigemast rent richting de bal. Biserov met een sublieme pass. Sălăgeanu geeft de bal voor. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković probeert naar een medespeler te passen. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - C.S. OchiReci 4:0

43e minuut.
Baton bereikt de bal nog maar net als eerste. Baton passt de bal met de wreef. Made rent richting de bal. Made haalt uit met een fantastische trap. Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - C.S. OchiReci 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kamena 30%, C.S. OchiReci 70%.
fc kamena - C.S. OchiReci 5:0

46e minuut.
Słowikowski komt het veld opgelopen. Kronta komt het veld opgelopen. Chlabicz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Made kopt de bal weg. Daar is Sălăgeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Võigemast rent richting de bal. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. Biserov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słowikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agăt met een sublieme pass. Made is nu in balbezit. Made schiet op doel. Biserov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domingos met de inworp. Orozco rent richting de bal. Orozco geeft een lange en hoge pass. Malet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ivakin geeft een lange en hoge pass. Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković probeert naar een medespeler te passen. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made draait met de bal, schiet en ... Biserov bokst de bal weg.

70e minuut.
Klungelig pakt Ljubinković de bal. Ljubinković geeft een lange en hoge pass. Daar is Kronta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - C.S. OchiReci 6:0

75e minuut.
Sălăgeanu kopt de bal weg. Drenko is nu in balbezit. Met opzet legt Słowikowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Słowikowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Drenko is nu in balbezit. Drenko speelt de bal door. Made is nu in balbezit. Made haalt uit met een fantastische trap. Biserov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kronta heeft problemen om de bal te vangen. Made rent richting de bal. Made schiet op doel. Biserov bokst de bal weg.

88e minuut.
Adallach speelt de bal door. Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković passt de bal met de wreef. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Drenko met een sublieme pass. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Made is nu in balbezit. Made draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - C.S. OchiReci 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kamena 33%, C.S. OchiReci 67%.
fc kamena - C.S. OchiReci 7:0