Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S. OchiReci F.C. Steaua
OR oo2 Tactiek 4-1-3-2
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
36.4 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


11e minuut.
Kłodawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodawski geeft een lange en hoge pass. Raczyński kopt de bal weg. Bičanić is nu in balbezit. Bičanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kłodawski onderschept slim de pass. Dejanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kronta zijn tegenspeler op de grond. Kronta krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Việt Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Nam geeft een hoge lob. Galusko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raczyński rent richting de bal. Raczyński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 76%, F.C. Steaua 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S. OchiReci - F.C. Steaua 0:0

46e minuut.
Słowikowski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Malet stond buitenspel. Ośródka neemt vlug de vrije trap. Bičanić rent richting de bal. Bičanić schiet op doel. Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - F.C. Steaua 0:1

72e minuut.
Savvopoulos rent richting de bal. Savvopoulos draait met de bal, schiet en ... Słowikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bičanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičanić draait met de bal, schiet en ... Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 67%, F.C. Steaua 33%.
C.S. OchiReci - F.C. Steaua 0:1