Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kamena stiinta tb
silviu Tactiek all in:D
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 42.5
outstanding Schieten average
very good Passen good
excellent Verdedigen adequate


20e minuut.
Drenko probeert de bal met de borst te controleren. Staiola is nu in balbezit. Staiola met een sublieme pass. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković speelt de bal door. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast schiet op doel. Roganti probeert de bal aan de voet te houden. Wypij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - stiinta tb 1:0

26e minuut.
Ljubinković onderschept slim de pass. Ljubinković probeert naar een medespeler te passen. Staiola speelt de bal door. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made draait met de bal, schiet en ... Wypij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ljubinković kopt de bal weg. Klungelig pakt Sălăgeanu de bal. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast schiet op doel. Wypij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Sălăgeanu kopt de bal weg. Võigemast rent richting de bal. Casadesús Castaño begaat een overtreding. Võigemast is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Võigemast neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ljubinković geeft een lange en hoge pass. Võigemast kopt de bal weg. Made rent richting de bal. Made draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - stiinta tb 2:0

44e minuut.
Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadesús Castaño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Võigemast raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Made neemt zijn aanloop. Wypij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - stiinta tb 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kamena 19%, stiinta tb 81%.
fc kamena - stiinta tb 3:0

49e minuut.
Ljubinković controleert de bal met de borst. Ljubinković geeft een hoge lob. Võigemast kopt de bal weg. Made is nu in balbezit. Made haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sălăgeanu passt de bal met de wreef. Daar is Ljubinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubinković passt de bal met de wreef. Võigemast rent richting de bal. Võigemast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković passt de bal zonder na te denken. Võigemast rent richting de bal. Võigemast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - stiinta tb 4:0

55e minuut.
Made is nu in balbezit. Võigemast rent richting de bal. Made is nu in balbezit. Võigemast rent richting de bal. Võigemast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wypij trapt de bal weg van het doel. Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Made heeft problemen om de bal te vangen. Made draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Morino verovert de bal door een tackle van achteren. Morino geeft een lange en hoge pass. Pitrík rent richting de bal. Pitrík geeft een hoge lob. Simion springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bandurski speelt de bal door. Ivakin geeft een hoge lob. Võigemast rent richting de bal. Võigemast schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković met een sublieme pass. Klungelig pakt Võigemast de bal. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. Wypij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - stiinta tb 5:0

67e minuut.
Võigemast onderschept slim de pass. Võigemast passt de bal in één keer door. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Made rent richting de bal. Made haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Ivakin passt de bal in één keer door. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made geeft een hoge lob. Võigemast controleert de bal met de borst. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Drenko is nu in balbezit. Roganti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Drenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Made rent richting de bal. Casadesús Castaño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Made raakt geblesseerd tijdens het duel. Võigemast kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Made rent richting de bal. Made schiet op doel. Wypij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - stiinta tb 6:0

83e minuut.
Ljubinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinković passt de bal met de wreef. Võigemast rent richting de bal. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. Wypij maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

87e minuut.
Ivakin kopt de bal weg. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadesús Castaño schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Casadesús Castaño krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kamena 30%, stiinta tb 70%.
fc kamena - stiinta tb 6:0