Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.32 [del]
  • Stadion: AFRO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23214
C.S. OchiReci ...Juve...
OR oo2 Tactiek juve 2,1
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
36.4 gemiddelde waardering 54.5
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Vlăsceanu passt de bal in één keer door. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac geeft de bal voor. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Vlăsceanu met een sublieme pass. Ziobro met een sublieme pass. Chiţac rent richting de bal. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Suksela springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk passt de bal met de wreef. Ziobro met een sublieme pass. Suksela rent richting de bal. Suksela schiet op doel. Biserov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wakulczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Szczygielski de bal. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ziobro met een sublieme pass. Daar is Marzec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suksela is nu in balbezit. Suksela schiet op doel. Na een snelle pass probeert Galusko de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adallach verovert de bal door een tackle van achteren. Panczak is nu in balbezit. Panczak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bobola geeft een hoge lob. Ziobro met een sublieme pass. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk schiet op doel. Biserov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Suksela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suksela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - ...Juve... 0:1

25e minuut.
Panczak passt de bal met de wreef. Vlăsceanu geeft de bal voor. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela draait met de bal, schiet en ... Biserov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - ...Juve... 0:2

27e minuut.
Wakulczyk geeft de bal voor. Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal. Biserov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Adallach geeft de bal voor. Klungelig pakt Malet de bal. Vlăsceanu met een sublieme pass. Suksela rent richting de bal. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Biserov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Orozco passt de bal zonder na te denken. Bobola verovert de bal door een tackle van achteren. Baton rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rocki met een harde bal richting middenveld. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Suksela is nu in balbezit. Suksela draait met de bal, schiet en ... Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 74%, ...Juve... 26%.
C.S. OchiReci - ...Juve... 0:2

46e minuut.
Słowikowski komt het veld opgelopen. Kronta komt het veld opgelopen. Chlabicz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Kronta de bal. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ziobro onderschept slim de pass. Ziobro met een sublieme pass. Suksela rent richting de bal. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Biserov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - ...Juve... 0:3

58e minuut.
Chiţac met een sublieme pass. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro met een sublieme pass. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chiţac met een sublieme pass. Klungelig pakt Wakulczyk de bal. Wakulczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Suksela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suksela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Klungelig pakt Kronta de bal. Suksela rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panczak zal de hoekschop nemen. Wakulczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. OchiReci - ...Juve... 0:4

90e minuut.
Wakulczyk met een sublieme pass. Szczygielski verovert de bal door een tackle van achteren. Kronta probeert de bal met de borst te controleren. Suksela verovert de bal door een tackle van achteren. Suksela haalt uit met een fantastische trap. Biserov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kronta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panczak met de inworp. Ziobro geeft de bal voor. Suksela springt en kopt de bal. Biserov bokst de bal weg. Adallach kopt de bal weg. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. OchiReci 64%, ...Juve... 36%.
C.S. OchiReci - ...Juve... 0:4