Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kamena Cobra
silviu Tactiek final 532
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 37
incredible Schieten weak
solid Passen good
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Mihranyan onderschept slim de pass. Mihranyan geeft een lange en hoge pass. Drenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenko geeft een lange en hoge pass. Made krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bodonyi probeert naar een medespeler te passen. Beutelsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Võigemast rent richting de bal. Võigemast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - Cobra 1:0

13e minuut.
Drenko met een sublieme pass. Sălăgeanu rent richting de bal. Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Made rent richting de bal. Made schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Švantner kan de bal niet met de borst controleren. Helstad probeert naar een medespeler te passen. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Made de bal. Made haalt uit met een fantastische trap. Preda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mihranyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drenko probeert naar een medespeler te passen. Made is nu in balbezit. Made haalt uit met een fantastische trap. Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Beutelsen geeft een hoge lob. Inworp. Ljubinković met een snelle inworp. Võigemast heeft problemen om de bal te vangen. Võigemast draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Preda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ljubinković geeft de bal voor. Beutelsen probeert de bal aan de voet te houden. Made is nu in balbezit. Made draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - Cobra 2:0

23e minuut.
Staiola met een sublieme pass. Drenko geeft de bal voor. Stan heeft problemen om de bal te vangen. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast schiet op doel. Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - Cobra 3:0

33e minuut.
Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal onderschept slim de pass. Tejkal geeft een lange en hoge pass. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Drenko met de inworp. Klungelig pakt Made de bal. Made geeft een hoge lob. Võigemast is nu in balbezit. Võigemast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mihranyan geeft een lange en hoge pass. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Made de bal. Made draait met de bal, schiet en ... Preda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - Cobra 4:0

41e minuut.
Ivakin kopt de bal weg. Made is nu in balbezit. Võigemast rent richting de bal. Made is nu in balbezit. Made draait met de bal, schiet en ... Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kamena 32%, Cobra 68%.
fc kamena - Cobra 4:0

47e minuut.
Matković geeft een hoge lob. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu speelt de bal door. Made is nu in balbezit. Made haalt uit met een fantastische trap. Preda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - Cobra 5:0

51e minuut.
Staiola verovert de bal door een tackle van achteren. Staiola speelt de bal door. Võigemast rent richting de bal. Võigemast draait met de bal, schiet en ... Preda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - Cobra 6:0

60e minuut.
Dicu verovert de bal door een tackle van achteren. Matković onderschept slim de pass. Matković geeft een hoge lob. Võigemast rent richting de bal. Võigemast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Staiola geeft een lange en hoge pass. Made rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihranyan. Mihranyan krijgt een gele kaart. Made is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drenko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Made heeft problemen om de bal te vangen. Made haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Buitenspel voor Džarić. Goede buitenspelval van de verdediging. Staiola maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković geeft een hoge lob. Made maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bodonyi kopt de bal weg. Buitenspel voor Džarić. Goede buitenspelval van de verdediging. Tejkal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Made is nu in balbezit. Made schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - Cobra 7:0

80e minuut.
Sălăgeanu geeft een hoge lob. Ljubinković kopt de bal weg. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kamena - Cobra 8:0

87e minuut.
Sălăgeanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Ljubinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljubinković geeft een lange en hoge pass. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made schiet op doel. Preda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kamena 37%, Cobra 63%.
fc kamena - Cobra 8:0