Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC Rákoskeresztúr K. Rákóczi FC
M Tactiek 4-4-2 gyémánt
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.5 gemiddelde waardering 67.9
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Hoffer geeft de bal voor. Inworp. Tihanyi met een snelle inworp. Faron geeft een hoge lob. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen. Cellay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Rogoznica is nu in balbezit. Gal begaat een overtreding. Rogoznica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szoboszlay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zwierz krijgt zijn hoofd ertegen. Cellay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Tihanyi geeft de bal voor. Zwierz rent richting de bal. Togias bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Magyari verovert de bal door een tackle van achteren. Magyari geeft een lange en hoge pass. Zwierz is nu in balbezit. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoznica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Gal probeert naar een medespeler te passen. Prokopi rent richting de bal. Prokopi passt de bal met de wreef. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Kunert rent richting de bal. Kunert passt de bal in één keer door. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Cellay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Rákoskeresztúr - K. Rákóczi FC 0:1

41e minuut.
Prokopi rent richting de bal. Prokopi probeert naar een medespeler te passen. Zorzi probeert naar een medespeler te passen. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Rákoskeresztúr 55%, K. Rákóczi FC 45%.
LFC Rákoskeresztúr - K. Rákóczi FC 0:1

50e minuut.
Hoffer kopt de bal weg. Faron is nu in balbezit. Met opzet legt Gal zijn tegenspeler op de grond. Gal krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Faron probeert naar een medespeler te passen. Rogoznica bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hoffer zijn tegenspeler op de grond. Hoffer krijgt een gele kaart. Rogoznica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rogoznica kan niet meer verder spelen. Kereki komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Faron bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron geeft de bal voor. Dink is nu in balbezit. Kereki onderschept slim de pass. Kereki schiet op doel. Cellay bokst de bal weg. Daar is Tihanyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tihanyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC Rákoskeresztúr - K. Rákóczi FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC Rákoskeresztúr 47%, K. Rákóczi FC 53%.
LFC Rákoskeresztúr - K. Rákóczi FC 0:2