Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OROSHÁZA fc Szinkopa FC.
doki 5 3 2 Tactiek sssssz
61% Balbezit 39%
8% Spel op eigen helft 92%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 41.2
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Carau is nu in balbezit. Carau probeert naar een medespeler te passen. Wojtala met een sublieme pass. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Białożyński met een sublieme pass. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov passt de bal zonder na te denken. Białożyński rent richting de bal. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Coudeville trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Cervero de bal. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Páncsics de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gravani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Białożyński heeft problemen om de bal te vangen. Białożyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 1:0

6e minuut.
Grønlund passt de bal in één keer door. Mihnea speelt de bal door. Wojtala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Wojtala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtala passt de bal zonder na te denken. Rašilov speelt de bal door. Białożyński heeft problemen om de bal te vangen. Białożyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Rašilov passt de bal met de wreef. Cieciula rent richting de bal. Cieciula draait met de bal, schiet en ... Páncsics probeert de bal aan de voet te houden. Warczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 2:0

21e minuut.
Lakatoš geeft een lange en hoge pass. Daar is Cervero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gravani probeert naar een medespeler te passen. Cieciula heeft problemen om de bal te vangen. Cieciula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 3:0

25e minuut.
Cieciula passt de bal zonder na te denken. Rašilov is nu in balbezit. Rašilov geeft een lange en hoge pass. Białożyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 4:0

29e minuut.
Gravani met een snelle inworp. Grønlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønlund passt de bal zonder na te denken. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński haalt uit met een fantastische trap. Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cieciula rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 5:0

35e minuut.
Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula passt de bal zonder na te denken. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli geeft de bal voor. Białożyński springt en kopt de bal. Warczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Wojtala heeft problemen om de bal te vangen. Wojtala geeft een hoge lob. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 6:0

38e minuut.
Rašilov met een sublieme pass. Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Grønlund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieciula rent richting de bal. Cieciula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Goswami rent richting de bal. Goswami geeft de bal voor. Wojtala speelt de bal door. Gravani is nu in balbezit. Gravani geeft een lange en hoge pass. Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Páncsics heeft problemen om de bal te vangen. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 7:0

43e minuut.
Coudeville geeft een hoge lob. Wojtala kopt de bal weg. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov geeft een lange en hoge pass. Daar is Majchrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 10%, Szinkopa FC. 90%.
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 7:0

48e minuut.
Inworp. Gravani met een snelle inworp. Barkó probeert naar een medespeler te passen. Cieciula heeft problemen om de bal te vangen. Cieciula geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Warczak bokst de bal weg. Białożyński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cervero verovert de bal door een tackle van achteren. Grønlund verovert de bal door een tackle van achteren. Grønlund passt de bal zonder na te denken. Białożyński rent richting de bal. Białożyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Cervero rent richting de bal. Grønlund verovert de bal door een tackle van achteren. Grønlund passt de bal zonder na te denken. Gravani rent richting de bal. Gravani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mednyánszky trapt de bal weg van het doel. Daar is Cervero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtala speelt de bal door. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Coudeville met een harde bal richting middenveld. Gravani is nu in balbezit. Gravani probeert naar een medespeler te passen. Rašilov rent richting de bal. Rašilov geeft een hoge lob. Warczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Białożyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 8:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gravani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grønlund heeft problemen om de bal te vangen. Grønlund geeft de bal voor. Daar is Mednyánszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gravani passt de bal in één keer door. Lakatoš onderschept slim de pass. Rašilov geeft een hoge lob. Białożyński krijgt zijn hoofd ertegen. Warczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 9:0

71e minuut.
Daar is Wojtala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtala met een sublieme pass. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov geeft een lange en hoge pass. Cieciula krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cieciula kopt de bal weg. Wojtala speelt de bal door. Gravani rent richting de bal. Gravani geeft de bal voor. Białożyński krijgt zijn hoofd ertegen. Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Doeltrap. Cincă komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Rašilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cincă de bal. Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Mayorga geeft een lange en hoge pass. Wojtala geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gancho komt het veld opgelopen. Hoàng Thành komt het veld opgelopen. Rašilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtala geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gancho rent richting de bal. Gancho speelt de bal door. Rašilov rent richting de bal. Rašilov geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành springt en kopt de bal. Warczak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 10:0

86e minuut.
Goswami heeft problemen om de bal te vangen. Goswami met een sublieme pass. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 11:0

87e minuut.
Mednyánszky trapt de bal weg van het doel. Gancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gancho passt de bal zonder na te denken. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coudeville trapt de bal weg. Wojtala probeert naar een medespeler te passen. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 12:0

90e minuut.
Grønlund passt de bal in één keer door. Wojtala speelt de bal door. Rašilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašilov geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành krijgt zijn hoofd ertegen. Warczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 5%, Szinkopa FC. 95%.
OROSHÁZA fc - Szinkopa FC. 12:0