Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:28
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: A dühöngő
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11374
Sajószöged K.T.K. Megyer Akadémia
4-3-3 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 47.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Grocholak heeft problemen om de bal te vangen. Lengen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grocholak. Grocholak krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Falangola Cappai met een sublieme pass. Menaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menaldi passt de bal zonder na te denken. Grocholak rent richting de bal. Grocholak draait met de bal, schiet en ... Al Nayhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Şenbay probeert de bal aan de voet te houden. Ady geeft een lange en hoge pass. Somorjai kopt de bal weg. Čokić rent richting de bal. Čokić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged K.T.K. - Megyer Akadémia 1:0

18e minuut.
Srebrowicz passt de bal zonder na te denken. Lengen is nu in balbezit. Grocholak onderschept slim de pass. Grocholak draait met de bal, schiet en ... Al Nayhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sajószöged K.T.K. - Megyer Akadémia 1:1

24e minuut.
Grocholak is nu in balbezit. Kaplár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplár passt de bal in één keer door. Menaldi rent richting de bal. Menaldi draait met de bal, schiet en ... Al Nayhan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Şenbay met de inworp. Falangola Cappai bereikt de bal nog maar net als eerste. Falangola Cappai geeft de bal voor. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged K.T.K. - Megyer Akadémia 1:2

30e minuut.
Menaldi passt de bal met de wreef. Şenbay rent richting de bal. Şenbay geeft een lange en hoge pass. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Somorjai passt de bal zonder na te denken. Hóman is nu in balbezit. Somorjai rent richting de bal. Somorjai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaplár de bal onder controle te krijgen. Lengen is nu in balbezit. Lengen passt de bal zonder na te denken. Čokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sajószöged K.T.K. - Megyer Akadémia 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged K.T.K. 49%, Megyer Akadémia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sajószöged K.T.K. - Megyer Akadémia 2:2

51e minuut.
Ady geeft een hoge lob. Hóman kopt de bal weg. Klungelig pakt Somorjai de bal. Somorjai schiet op doel. Santa Fé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged K.T.K. - Megyer Akadémia 3:2

56e minuut.
Srebrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrowicz passt de bal zonder na te denken. Kaplár probeert naar een medespeler te passen. Menaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menaldi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Klungelig pakt Waluś de bal. Somorjai verovert de bal door een tackle van achteren. Hóman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hóman haalt uit met een fantastische trap. Santa Fé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hóman kopt de bal weg. Daar is Čokić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čokić passt de bal met de wreef. Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nyvoll heeft problemen om de bal te vangen. Ady geeft de bal voor. Čokić kopt de bal weg. Somorjai is nu in balbezit. Somorjai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Menaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Ady tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ady krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Čokić met een sublieme pass. Somorjai is nu in balbezit. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai verovert de bal door een tackle van achteren. Somorjai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stec probeert naar een medespeler te passen. Čokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čokić passt de bal in één keer door. Somorjai rent richting de bal. Somorjai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Ady passt de bal zonder na te denken. Hóman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždralić is nu in balbezit. Somorjai onderschept slim de pass. Somorjai schiet op doel. Santa Fé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged K.T.K. 40%, Megyer Akadémia 60%.
Sajószöged K.T.K. - Megyer Akadémia 3:2