Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:28
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: Misu Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25266
Misu Fc Messi1980
misu08 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 57.8
very good Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Uzarski rent richting de bal. Rodenbücher is nu in balbezit. Rodenbücher probeert naar een medespeler te passen. Massano bereikt de bal nog maar net als eerste. Massano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kőrösi heeft problemen om de bal te vangen. Kőrösi passt de bal zonder na te denken. Holak is nu in balbezit. Holak geeft de bal voor. Gevaert krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Holak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kőrösi de bal. Kőrösi geeft een hoge lob. Gevaert krijgt zijn hoofd ertegen. Szekfű maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - Messi1980 0:1

10e minuut.
Szusza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaulics geeft een hoge lob. Jędrzejewski is nu in balbezit. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Klungelig pakt Rifai de bal. Rodenbücher rent richting de bal. Rodenbücher passt de bal in één keer door. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rifai kopt de bal weg. Détári bereikt de bal nog maar net als eerste. Détári speelt de bal door. Jędrzejewski rent richting de bal. Jędrzejewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rodenbücher bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandin begaat een overtreding. Rodenbücher raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaulics zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Massano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rodenbücher speelt de bal door. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski passt de bal met de wreef. Massano is nu in balbezit. Massano draait met de bal, schiet en ... Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Uzarski geeft een hoge lob. Massano is nu in balbezit. Brandin onderschept slim de pass. Jędrzejewski is nu in balbezit. Jędrzejewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rapali onderschept slim de pass. Rapali geeft een lange en hoge pass. Ehrenzweig kopt de bal weg. Harsányi rent richting de bal. Harsányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandin verovert de bal door een tackle van achteren. Brandin passt de bal in één keer door. Massano bereikt de bal nog maar net als eerste. Massano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misu Fc 37%, Messi1980 63%.
Misu Fc - Messi1980 0:1

46e minuut.
Szusza is nu in balbezit. Holak onderschept slim de pass. Holak heeft problemen om de bal te vangen. Holak geeft een hoge lob. Gevaert krijgt zijn hoofd ertegen. Szekfű probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - Messi1980 0:2

48e minuut.
Kaulics is nu in balbezit. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza probeert naar een medespeler te passen. Massano rent richting de bal. Massano schiet op doel. Szymczak bokst de bal weg. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski draait met de bal, schiet en ... Szymczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Daar is Kaulics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harsányi speelt de bal door. Holak speelt de bal door. Kőrösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőrösi draait met de bal, schiet en ... Szekfű probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - Messi1980 0:3

57e minuut.
Kaulics passt de bal met de wreef. Massano is nu in balbezit. Met opzet legt Ehrenzweig zijn tegenspeler op de grond. Massano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jędrzejewski wilt de vrije trap nemen. Szymczak bokst de bal weg.

58e minuut.
Holak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holak passt de bal met de wreef. Gevaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőrösi rent richting de bal. Kőrösi haalt uit met een fantastische trap. Szekfű bokst de bal weg. Kőrösi controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kőrösi geeft een lange en hoge pass. Gevaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - Messi1980 0:4

64e minuut.
Détári kopt de bal weg. Daar is Massano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massano probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejewski is nu in balbezit. Jędrzejewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Gevaert is nu in balbezit. Klimeš begaat een overtreding. Gevaert raakt geblesseerd tijdens het duel. Peszko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gevaert springt en kopt de bal. Szekfű werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - Messi1980 0:5

69e minuut.
Dugalits rent richting de bal. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza passt de bal met de wreef. Massano is nu in balbezit. Massano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Harsányi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kövecses komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Uzarski is nu in balbezit. Kövecses speelt de bal door. Szóka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rifai de bal. Rodenbücher geeft een hoge lob. Szymczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rifai passt de bal zonder na te denken. Gevaert rent richting de bal. Gevaert passt de bal met de wreef. Kőrösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőrösi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - Messi1980 0:6

80e minuut.
Kaulics raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seress komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Détári kopt de bal weg. Daar is Szusza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szusza met een sublieme pass. Massano is nu in balbezit. Massano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Holak rent richting de bal. Holak passt de bal in één keer door. Daar is Kövecses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kövecses probeert naar een medespeler te passen. Gevaert is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misu Fc 36%, Messi1980 64%.
Misu Fc - Messi1980 0:6