Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: Misu Fc Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39125
Misu Fc FC Manchester United-England
misu08 Tactiek új
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
51.8 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Gębczyński geeft een lange en hoge pass. Reyna kopt de bal weg. Daar is Rapali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kravić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rodenbücher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seress komt het veld opgelopen. Kaulics met de inworp. Uzarski geeft de bal voor. Jędrzejewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kotev rent richting de bal. Gębczyński is nu in balbezit. Gębczyński met een sublieme pass. Daar is Kravić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kravić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Szegletes trapt de bal weg. Kaulics kopt de bal weg. Cucca rent richting de bal. Massano onderschept slim de pass. Massano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Nádor rent richting de bal. Goos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravić verovert de bal door een tackle van achteren. Kravić geeft een hoge lob. Reyna krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Seress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski verovert de bal door een tackle van achteren. Gębczyński onderschept slim de pass. Gębczyński geeft een lange en hoge pass. Szekfű bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misu Fc 49%, FC Manchester United-England 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misu Fc - FC Manchester United-England 0:0

55e minuut.
Seress rent richting de bal. Seress passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaulics de bal. Kaulics passt de bal in één keer door. Szusza geeft een lange en hoge pass. Szegletes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Eriksrud heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksrud maakt een afschuwelijke overtreding. Eriksrud krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kaulics kopt de bal weg. Eriksrud rent richting de bal. Seress tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seress krijgt een gele kaart. Eriksrud raakt geblesseerd tijdens het duel. Eriksrud zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kravić maakt een snoekduik en kopt de bal. Szekfű kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Szekfű niet meer kan verder spelen. Esztergályos komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Goos onderschept slim de pass. Szusza speelt de bal door. Hommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - FC Manchester United-England 1:0

84e minuut.
Kaulics probeert naar een medespeler te passen. Eriksrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębczyński geeft de bal voor. Kravić is nu in balbezit. Kravić haalt uit met een fantastische trap. Esztergályos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misu Fc - FC Manchester United-England 1:1

86e minuut.
Kotev verovert de bal door een tackle van achteren. Kotev geeft een hoge lob. Kravić is nu in balbezit. Kravić draait met de bal, schiet en ... Esztergályos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - FC Manchester United-England 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misu Fc 47%, FC Manchester United-England 53%.
Misu Fc - FC Manchester United-England 1:2