Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MyLiverpool FC Real München
LFC Tactiek Gomez
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


16e minuut.
Targoński geeft de bal voor. Borchers kopt de bal weg. Daar is Zielony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Alescio is nu in balbezit. Alescio geeft een hoge lob. Salvucci met een sublieme pass. Rohlík rent richting de bal. Rohlík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pacult verovert de bal door een tackle van achteren. Pacult geeft de bal voor. Lelewik kopt de bal weg. Rohlík heeft problemen om de bal te vangen. Rohlík draait met de bal, schiet en ... Soós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lelewik rent richting de bal. Targoński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lelewik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lelewik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Soós werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MyLiverpool - FC Real München 0:1

45e minuut.
Alescio verovert de bal door een tackle van achteren. Alescio speelt de bal door. Klungelig pakt Chodakiewicz de bal. Chodakiewicz geeft de bal voor. Lelewik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MyLiverpool 62%, FC Real München 38%.
MyLiverpool - FC Real München 0:1

46e minuut.
Vanbelle komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Schaken rent richting de bal. Schaken speelt de bal door. Borchers is nu in balbezit. Borchers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MyLiverpool - FC Real München 1:1

60e minuut.
Zielony passt de bal zonder na te denken. Salvucci geeft de bal voor. Klungelig pakt Dévánszki de bal. Lelewik is nu in balbezit. Lelewik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Chodakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Półtorak met een sublieme pass. Escuder met een sublieme pass. Rohlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohlík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MyLiverpool - FC Real München 1:2

74e minuut.
Borchers kopt de bal weg. Daar is Escuder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaken speelt de bal door. Daar is Borchers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borchers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sovilj rent richting de bal. Schaken verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kołomański de bal. Schaken is nu in balbezit. Schaken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Rohlík rent richting de bal. Francomano rent richting de bal. Lelewik verovert de bal door een tackle van achteren. Lelewik haalt uit met een fantastische trap. Soós werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MyLiverpool - FC Real München 1:3

83e minuut.
Alescio rent richting de bal. Borchers verovert de bal door een tackle van achteren. Borchers passt de bal met de wreef. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Estevan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Schaken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaken geeft de bal voor. Csikós onderschept slim de pass. Pacult bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Kołomański de bal. Kołomański passt de bal met de wreef. Csikós heeft problemen om de bal te vangen. Schaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MyLiverpool 51%, FC Real München 49%.
MyLiverpool - FC Real München 1:3