Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lyúven-tus Bajnoki Sport Akadémia
AP Tactiek 433
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
41.8 gemiddelde waardering 54.7
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Yamashita is nu in balbezit. Iglódi onderschept slim de pass. Iglódi passt de bal zonder na te denken. Bede is nu in balbezit. Bede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 1:0

10e minuut.
Pabón passt de bal in één keer door. Csigér rent richting de bal. Csigér passt de bal zonder na te denken. Diken is nu in balbezit. Diken schiet op doel. Gurin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Csigér bereikt de bal nog maar net als eerste. Földvári onderschept slim de pass. Földvári geeft een lange en hoge pass. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Podziorny onderschept slim de pass. Podziorny met een sublieme pass. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 1:1

15e minuut.
Gothár kopt de bal weg. Yamashita probeert de bal aan de voet te houden. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 2:1

17e minuut.
Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski passt de bal zonder na te denken. Csigér bereikt de bal nog maar net als eerste. Csigér draait met de bal, schiet en ... Gurin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 2:2

24e minuut.
Csigér passt de bal met de wreef. Pabón rent richting de bal. Diken is nu in balbezit. Diken draait met de bal, schiet en ... Gurin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 2:3

38e minuut.
Björklund verovert de bal door een tackle van achteren. Björklund geeft een lange en hoge pass. Diken is nu in balbezit. Diken draait met de bal, schiet en ... Gurin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Földvári geeft een hoge lob. Björklund is nu in balbezit. Björklund probeert naar een medespeler te passen. Pabón rent richting de bal. Pabón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Andrejcsik is nu in balbezit. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi passt de bal met de wreef. Gothár is nu in balbezit. Gothár schiet op doel. Márkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Resende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andrejcsik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Purt kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 3:3

43e minuut.
Gothár bereikt de bal nog maar net als eerste. Podziorny onderschept slim de pass. Chojna is nu in balbezit. Iglódi verovert de bal door een tackle van achteren. Iglódi haalt uit met een fantastische trap. Márkus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyúven-tus 57%, Bajnoki Sport Akadémia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 3:3

46e minuut.
Sagáth komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pabón is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Björklund neemt de hoekschop. Klungelig pakt Diken de bal. Diken haalt uit met een fantastische trap. Gurin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitos geeft een hoge lob. Diken probeert naar een medespeler te passen. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 3:4

56e minuut.
Klungelig pakt Gothár de bal. Diken verovert de bal door een tackle van achteren. Bárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken onderschept slim de pass. Diken draait met de bal, schiet en ... Gurin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Yamashita onderschept slim de pass. Yamashita speelt de bal door. Iglódi rent richting de bal. Iglódi geeft een hoge lob. Márkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 4:4

60e minuut.
Bùi Bình komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Podziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podziorny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podziorny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón haalt uit met een fantastische trap. Gurin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 4:5

65e minuut.
Bede rent richting de bal. Aramburu onderschept slim de pass. Iglódi onderschept slim de pass. Bede is nu in balbezit. Bede draait met de bal, schiet en ... Márkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Bárdos verovert de bal door een tackle van achteren. Bárdos passt de bal met de wreef. Andrejcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejcsik passt de bal zonder na te denken. Gothár bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Herojewski geeft de bal voor. Björklund probeert de bal met de borst te controleren. Björklund geeft een hoge lob. Diken springt en kopt de bal. Gurin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 4:6

77e minuut.
Björklund controleert de bal met de borst. Björklund geeft een hoge lob. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 4:7

81e minuut.
Csigér rent richting de bal. Csigér passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pabón de bal. Pabón draait met de bal, schiet en ... Gurin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 4:8

87e minuut.
Björklund is nu in balbezit. Björklund passt de bal zonder na te denken. Pabón is nu in balbezit. Pabón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Daar is Purt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csigér speelt de bal door. Pabón rent richting de bal. Pabón haalt uit met een fantastische trap. Gurin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 4:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyúven-tus 51%, Bajnoki Sport Akadémia 49%.
Lyúven-tus - Bajnoki Sport Akadémia 4:9