Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.08
  • Stadion: FC BARLA Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25387
FC BARLA Lyúven-tus
442 Tactiek AP
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 41.3
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Rožek onderschept slim de pass. Dziobak is nu in balbezit. Dziobak probeert naar een medespeler te passen. Frías rent richting de bal. Frías schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Purt passt de bal zonder na te denken. Song geeft de bal voor. Hermann rent richting de bal. Frías onderschept slim de pass. Frías haalt uit met een fantastische trap. Gurin bokst de bal weg.

7e minuut.
Iglódi onderschept slim de pass. Iglódi passt de bal in één keer door. Bede is nu in balbezit. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Lyúven-tus 0:1

8e minuut.
Brakić geeft de bal voor. Dziobak kopt de bal weg. Fitos rent richting de bal. Frías onderschept slim de pass. Frías schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Frías geeft een lange en hoge pass. Bárdos kopt de bal weg. Fitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Frías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fumagalli onderschept slim de pass. Fumagalli met een sublieme pass. Rožek met een sublieme pass. Dziobak rent richting de bal. Dziobak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fitos verovert de bal door een tackle van achteren. Rožek verovert de bal door een tackle van achteren. Frías is nu in balbezit. Frías schiet op doel. Gurin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARLA - Lyúven-tus 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARLA 48%, Lyúven-tus 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BARLA - Lyúven-tus 1:1

49e minuut.
Song rent richting de bal. Song geeft een hoge lob. Frías is nu in balbezit. Frías haalt uit met een fantastische trap. Gurin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Lyúven-tus 2:1

51e minuut.
Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. Kanta rent richting de bal. Kanta schiet op doel. Gurin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Lyúven-tus 3:1

69e minuut.
Rožek verovert de bal door een tackle van achteren. Dziobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziobak probeert naar een medespeler te passen. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Földvári trapt de bal weg van het doel. Avrigeanu kopt de bal weg. Kanta rent richting de bal. Kanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Lyúven-tus 4:1

71e minuut.
Inworp. Avrigeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fumagalli speelt de bal door. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rožek passt de bal in één keer door. Fitos onderschept slim de pass. Frías is nu in balbezit. Frías schiet op doel. Gurin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Lyúven-tus 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARLA 35%, Lyúven-tus 65%.
FC BARLA - Lyúven-tus 5:1