Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:29
  • Competitiewedstrijd: NB III.09
  • Stadion: lucky fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 37985
lucky fc Patying FC
tiki taki Tactiek zúzóz
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 55.2
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Lallukka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutagaol is nu in balbezit. Hutagaol passt de bal in één keer door. Pigulevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigulevich draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Hutagaol passt de bal met de wreef. Ozuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuna passt de bal met de wreef. Pigulevich rent richting de bal. Pigulevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lucky fc - Patying FC 0:1

19e minuut.
Lallukka is nu in balbezit. Bal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lallukka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lallukka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Curbelo heeft problemen om de bal te vangen. Pigulevich is nu in balbezit. Pigulevich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pigulevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigulevich passt de bal in één keer door. Hutagaol is nu in balbezit. Hutagaol schiet op doel. Sulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lucky fc - Patying FC 0:2

29e minuut.
Bal met een sublieme pass. Jadanowski probeert naar een medespeler te passen. Balboa probeert naar een medespeler te passen. Baiocchi rent richting de bal. Baiocchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Pigulevich is nu in balbezit. Pigulevich passt de bal met de wreef. Chojanecki speelt de bal door. Ozuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuna draait met de bal, schiet en ... Sulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lucky fc - Patying FC 0:3

44e minuut.
Baiocchi rent richting de bal. Balboa rent richting de bal. Halstensen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balboa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baiocchi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balboa is nu in balbezit. Balboa draait met de bal, schiet en ... Lean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucky fc - Patying FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucky fc 58%, Patying FC 42%.
lucky fc - Patying FC 1:3

48e minuut.
Pigulevich passt de bal in één keer door. Curbelo rent richting de bal. Ozuna verovert de bal door een tackle van achteren. Hutagaol bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutagaol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hegyesi passt de bal zonder na te denken. Balboa rent richting de bal. Soboń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Soboń naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Jadanowski met de inworp. Hegyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyesi probeert naar een medespeler te passen. Baiocchi rent richting de bal. Baiocchi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dorożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dorożyński met een sublieme pass. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocchi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Hegyesi passt de bal met de wreef. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski speelt de bal door. Daar is Balboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jadanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palagyi met een sublieme pass. Balboa is nu in balbezit. Balboa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Ozuna geeft een hoge lob. Jadanowski is nu in balbezit. Jadanowski passt de bal in één keer door. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szymczorek komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pokorny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucky fc 42%, Patying FC 58%.
lucky fc - Patying FC 1:3