Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Előre FC Békéscsaba Napsugár F.C
442(2w).2 Tactiek vendég
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
30 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 52.2
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Leclercq passt de bal in één keer door. Diţă is nu in balbezit. Krasnoperov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krasnoperov krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Szegletes passt de bal in één keer door. Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai geeft een hoge lob. Krušlin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Szuszkiewicz de bal. Kruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin rent richting de bal. Krušlin haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 2:0

13e minuut.
Shahriar verovert de bal door een tackle van achteren. Somorjai is nu in balbezit. Somorjai geeft een hoge lob. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 3:0

18e minuut.
Kruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov passt de bal zonder na te denken. Kruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski schiet op doel. Meszlényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szegletes is nu in balbezit. Fitrzyk onderschept slim de pass. Shahriar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shahriar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sükösd de bal. Kruski rent richting de bal. Kruski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Žigun rent richting de bal. Somorjai onderschept slim de pass. Somorjai met een sublieme pass. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Krušlin kopt de bal weg. Klungelig pakt Szuszkiewicz de bal. Kruski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 4:0

29e minuut.
Kruski geeft een lange en hoge pass. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sükösd de bal onder controle te krijgen. Meszlényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Somorjai de bal. Žigun bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai verovert de bal door een tackle van achteren. Somorjai geeft een hoge lob. Krušlin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Szuszkiewicz met een harde bal richting middenveld. Szegletes kopt de bal weg. Daar is Ferko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruski rent richting de bal. Kruski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Argüello passt de bal in één keer door. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski is nu in balbezit. Kruski schiet op doel. Meszlényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 5:0

43e minuut.
Óváry geeft een hoge lob. Szuszkiewicz rent richting de bal. Kruski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruski schiet op doel. Meszlényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre FC Békéscsaba 38%, Napsugár F.C 62%.
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 6:0

49e minuut.
Szuszkiewicz is nu in balbezit. Szuszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kruski controleert de bal met de borst. Kruski haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 7:0

50e minuut.
Szegletes probeert de bal aan de voet te houden. Kruski is nu in balbezit. Kruski speelt de bal door. Klungelig pakt Krušlin de bal. Krušlin haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Szegletes probeert naar een medespeler te passen. Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai speelt de bal door. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Argüello geeft een hoge lob. Kruski is nu in balbezit. Kruski geeft een lange en hoge pass. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin draait met de bal, schiet en ... Meszlényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 8:0

60e minuut.
Borba is nu in balbezit. Borba geeft een lange en hoge pass. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin draait met de bal, schiet en ... Meszlényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 9:0

64e minuut.
Szegletes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Somorjai de bal. Žigun begaat een overtreding. Žigun krijgt een gele kaart. Somorjai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szegletes met een snel genomen vrije trap. Krušlin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somorjai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szegletes met een sublieme pass. Krušlin rent richting de bal. Krušlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Žigun speelt de bal door. Drab rent richting de bal. Drab passt de bal zonder na te denken. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szuszkiewicz onderschept slim de pass. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov passt de bal met de wreef. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cărănică geeft een hoge lob. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov passt de bal in één keer door. Kruski rent richting de bal. Kruski draait met de bal, schiet en ... Meszlényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov geeft de bal voor. Daar is Szuszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruski rent richting de bal. Kruski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Garai controleert de bal met de borst. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sükösd bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin onderschept slim de pass. Krušlin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Somorjai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krušlin geeft de bal voor. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kruski is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kruski rent richting de bal. Kruski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre FC Békéscsaba 36%, Napsugár F.C 64%.
Előre FC Békéscsaba - Napsugár F.C 10:0