Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napsugár F.C Soroksár SC
vendég Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Tundur speelt de bal door. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuszkiewicz is nu in balbezit. Gaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Gaskó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Moór passt de bal in één keer door. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Soroksár SC 0:1

13e minuut.
Leclercq speelt de bal door. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk passt de bal met de wreef. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Drab geeft een hoge lob. Fitrzyk is nu in balbezit. Tundur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fitrzyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Drab neemt zijn aanloop. Ługowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Gaskó rent richting de bal. Gaskó speelt de bal door. Klungelig pakt Olmedo de bal. Olmedo schiet op doel. Meszlényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Soroksár SC 0:2

18e minuut.
Meszlényi met een sublieme pass. Szlávik kopt de bal weg. Gaskó rent richting de bal. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Soroksár SC 0:3

22e minuut.
Tundur geeft een lange en hoge pass. Moór rent richting de bal. Ferko begaat een overtreding. Ferko krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gaskó heeft problemen om de bal te vangen. Diţă rent richting de bal. Szakáll tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szakáll krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Szlávik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szakáll de bal. Szakáll geeft de bal voor. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Diţă geeft de bal voor. Buitenspel voor Ibisz. Goede buitenspelval van de verdediging. Szlávik neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Olmedo de bal. Olmedo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Soroksár SC 0:4

42e minuut.
Drab probeert naar een medespeler te passen. Evans is nu in balbezit. Met opzet legt Fitrzyk zijn tegenspeler op de grond. Fitrzyk krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Szlávik met een sublieme pass. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó met een sublieme pass. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Soroksár SC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 69%, Soroksár SC 31%.
Napsugár F.C - Soroksár SC 0:5

53e minuut.
Ferko verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ... Meszlényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Žigun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meszlényi probeert de bal met de borst te controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paharnicu zal de hoekschop nemen. Moór maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Tundur geeft een hoge lob. Daar is Garai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel. Meszlényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Soroksár SC 0:6

59e minuut.
Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu passt de bal met de wreef. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Diţă probeert naar een medespeler te passen. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk draait met de bal, schiet en ... Ługowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Soroksár SC 1:6

62e minuut.
Leclercq passt de bal zonder na te denken. Drab is nu in balbezit. Drab passt de bal in één keer door. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk schiet op doel. Ługowski bokst de bal weg. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk schiet op doel. Ługowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Garai rent richting de bal. Olmedo onderschept slim de pass. Olmedo passt de bal met de wreef. Gaskó rent richting de bal. Gaskó draait met de bal, schiet en ... Meszlényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meszlényi speelt de bal door. Szlávik kopt de bal weg. Gaskó rent richting de bal. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Paharnicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik geeft een hoge lob. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Evans geeft een hoge lob. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu passt de bal zonder na te denken. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Paharnicu probeert naar een medespeler te passen. Moór rent richting de bal. Žigun bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Moór haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaskó is nu in balbezit. Gaskó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Soroksár SC 1:7

85e minuut.
Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó geeft een lange en hoge pass. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Soroksár SC 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 62%, Soroksár SC 38%.
Napsugár F.C - Soroksár SC 1:8