Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baboon FC Ferencvárosi TC*
SCD_mod2 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Quiñones geeft de bal voor. Roczniak speelt de bal door. Navarro Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Ferencvárosi TC* 1:0

12e minuut.
Hlavát verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Montoro verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Montoro geeft de bal voor. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Syrek kopt de bal weg. Van de Paar probeert naar een medespeler te passen. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ... Marysek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Myszka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Navarro Muñoz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Asenov geeft de bal voor. Jęczmionka rent richting de bal. Met opzet legt Wareniak zijn tegenspeler op de grond. Wareniak krijgt een gele kaart. Jęczmionka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Haberski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Navarro Muñoz kopt de bal weg. Van de Paar rent richting de bal. Marysek is nu in balbezit. Navarro Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Navarro Muñoz passt de bal met de wreef. Van de Paar kan de bal niet met de borst controleren. Uhrenholt speelt de bal door. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Damm probeert naar een medespeler te passen. Haberski rent richting de bal. Roczniak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Roczniak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Wareniak geeft een hoge lob. Navarro Muñoz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Syrek. Syrek krijgt een gele kaart. Navarro Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Uhrenholt wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Ferencvárosi TC* 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 36%, Ferencvárosi TC* 64%.
Baboon FC - Ferencvárosi TC* 2:0

51e minuut.
Muler kopt de bal weg. Wareniak probeert de bal met de borst te controleren. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Ferencvárosi TC* 2:1

64e minuut.
Muler passt de bal met de wreef. Quiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñones passt de bal in één keer door. Myszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszka geeft een lange en hoge pass. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar draait met de bal, schiet en ... Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Ferencvárosi TC* 3:1

89e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Myszka verovert de bal door een tackle van achteren. Myszka geeft een hoge lob. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar haalt uit met een fantastische trap. Tătăran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Baptista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhrenholt probeert naar een medespeler te passen. Altınordu is nu in balbezit. Altınordu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Ferencvárosi TC* 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 42%, Ferencvárosi TC* 58%.
Baboon FC - Ferencvárosi TC* 4:1