Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASA964 Napsugár F.C
new1 Tactiek vendég
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 52.2
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux passt de bal met de wreef. bin Abd Kadir probeert naar een medespeler te passen. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
bin Abd Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Kadir passt de bal in één keer door. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Napsugár F.C 1:0

8e minuut.
Garai rent richting de bal. Amunkura rent richting de bal. Garai is nu in balbezit. Amunkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Amunkura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Caliktor is nu in balbezit. Szuszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szuszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASA964 - Napsugár F.C 1:1

26e minuut.
Tomasyan probeert naar een medespeler te passen. Mathaux rent richting de bal. Ferko maakt een afschuwelijke overtreding. Ferko krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tomasyan rent richting de bal. Drab onderschept slim de pass. Drab met een sublieme pass. Garai is nu in balbezit. Garai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Bocanegra komt het veld opgelopen. Szuszkiewicz met de inworp. Amunkura is nu in balbezit. Amunkura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 55%, Napsugár F.C 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASA964 - Napsugár F.C 1:1

47e minuut.
Ferko rent richting de bal. Mathaux verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux is nu in balbezit. Mathaux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Szuszkiewicz met een sublieme pass. Diţă geeft een hoge lob. Daar is Garai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amunkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Amunkura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mathaux passt de bal in één keer door. Caliktor rent richting de bal. Caliktor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tomasyan de bal. Tomasyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kryszak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kryszak speelt de bal door. Klungelig pakt Garai de bal. Hastürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hastürk krijgt een gele kaart. Garai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szuszkiewicz met een snel genomen vrije trap. Olkirov heeft problemen om de bal te vangen. Garai onderschept slim de pass. Garai schiet op doel. Aksöğüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Olkirov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leclercq met een snelle inworp. Garai rent richting de bal. Garai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Diţă onderschept slim de pass. Diţă probeert naar een medespeler te passen. Garai rent richting de bal. Garai schiet op doel. Aksöğüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
bin Abd Kadir passt de bal in één keer door. Mathaux is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Palikot ... Strafschop! Palikot krijgt een gele kaart. Mathaux is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mathaux kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bocanegra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Napsugár F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 58%, Napsugár F.C 42%.
ASA964 - Napsugár F.C 2:1