Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Előre FC Békéscsaba NYIRŐ FC
442(2w).2 Tactiek legujabb
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 45.6
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Dehnstein kopt de bal weg. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krušlin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krušlin wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Babits geeft de bal voor. Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai passt de bal met de wreef. Krušlin heeft problemen om de bal te vangen. Krušlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - NYIRŐ FC 1:0

17e minuut.
Babits passt de bal met de wreef. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein geeft een hoge lob. Krušlin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dehnstein is nu in balbezit. Krušlin is nu in balbezit. Zirojević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krušlin raakt geblesseerd tijdens het duel. Krušlin wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - NYIRŐ FC 2:0

28e minuut.
Argüello probeert naar een medespeler te passen. Babits bereikt de bal nog maar net als eerste. Babits met een sublieme pass. Krušlin rent richting de bal. Krušlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hoşgör bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein onderschept slim de pass. Dehnstein passt de bal met de wreef. Krušlin rent richting de bal. Krušlin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Małolepszy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein geeft de bal voor. Brasão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Szegletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegletes probeert naar een medespeler te passen. Hoşgör rent richting de bal. Dehnstein onderschept slim de pass. Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Brasão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caramarin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre FC Békéscsaba 31%, NYIRŐ FC 69%.
Előre FC Békéscsaba - NYIRŐ FC 2:0

46e minuut.
Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein onderschept slim de pass. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein draait met de bal, schiet en ... Paal! Brasão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Somorjai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Małolepszy de bal. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein schiet op doel. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - NYIRŐ FC 3:0

57e minuut.
Somorjai heeft problemen om de bal te vangen. Somorjai passt de bal in één keer door. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehnstein schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krušlin de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Małolepszy de bal onder controle te krijgen. Somorjai rent richting de bal. Somorjai geeft een lange en hoge pass. Dehnstein krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - NYIRŐ FC 4:0

61e minuut.
Babits heeft problemen om de bal te vangen. Babits speelt de bal door. Małolepszy rent richting de bal. Dehnstein verovert de bal door een tackle van achteren. Dehnstein schiet op doel. Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello speelt de bal door. Dehnstein rent richting de bal. Dehnstein schiet op doel. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - NYIRŐ FC 5:0

63e minuut.
Szegletes probeert naar een medespeler te passen. Somorjai is nu in balbezit. Somorjai probeert naar een medespeler te passen. Krušlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Kumaty komt het veld opgelopen. Pacheco komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Szegletes onderschept slim de pass. Szegletes speelt de bal door. Dehnstein is nu in balbezit. Dehnstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - NYIRŐ FC 6:0

70e minuut.
Hoşgör geeft de bal voor. Somorjai kopt de bal weg. Daar is Zirojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krušlin rent richting de bal. Krušlin haalt uit met een fantastische trap. Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Caramarin passt de bal zonder na te denken. Somorjai speelt de bal door. Krušlin rent richting de bal. Krušlin draait met de bal, schiet en ... Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Dehnstein haalt uit met een fantastische trap. Brasão met een sublieme pass. Argüello met een sublieme pass. Babits geeft een hoge lob. Krušlin krijgt zijn hoofd ertegen. Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Babits passt de bal in één keer door. Dehnstein geeft de bal voor. Somorjai rent richting de bal. Somorjai geeft de bal voor. Dehnstein maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - NYIRŐ FC 7:0

89e minuut.
Somorjai passt de bal in één keer door. Dehnstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy rent richting de bal. Dehnstein onderschept slim de pass. Dehnstein geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre FC Békéscsaba 21%, NYIRŐ FC 79%.
Előre FC Békéscsaba - NYIRŐ FC 7:0