Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferencvárosi TC* ASA964
352 Tactiek new1
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 48.3
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Mentone trapt de bal weg. Csekei kopt de bal weg. Daar is Hlavát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlavát draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mentone de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Hlavát is nu in balbezit. Hlavát passt de bal in één keer door. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Muler is nu in balbezit. Tomasyan onderschept slim de pass. Tomasyan speelt de bal door. Klungelig pakt Mathaux de bal. Mathaux haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Muler de bal. Tomasyan is nu in balbezit. Baptista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomasyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zakrzewski komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Hlavát rent richting de bal. Caliktor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hlavát raakt geblesseerd tijdens het duel. Sandoval met een snel genomen vrije trap. Hlavát rent richting de bal. Hlavát draait met de bal, schiet en ... Aksöğüt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - ASA964 1:0

18e minuut.
Hastürk is nu in balbezit. Hastürk geeft de bal voor. Klungelig pakt Marysek de bal. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Sandoval geeft de bal voor. Csekei kopt de bal weg. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - ASA964 2:0

30e minuut.
Gavrilescu geeft de bal voor. Caliktor kopt de bal weg. Csekei probeert naar een medespeler te passen. Haberski is nu in balbezit. Haberski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Syrek passt de bal zonder na te denken. Haberski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mentone de bal. Hlavát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavát schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aksöğüt trapt de bal weg. Csekei kopt de bal weg. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap. Aksöğüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hlavát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - ASA964 3:0

36e minuut.
Episcopo geeft de bal voor. Mathaux is nu in balbezit. Syrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux onderschept slim de pass. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Csekei passt de bal zonder na te denken. Haberski is nu in balbezit. Haberski geeft een hoge lob. Hlavát rent richting de bal. Hlavát haalt uit met een fantastische trap. Aksöğüt bokst de bal weg. Klungelig pakt Mentone de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - ASA964 4:0

44e minuut.
Csekei passt de bal met de wreef. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka passt de bal in één keer door. Hlavát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavát draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi TC* 37%, ASA964 63%.
Ferencvárosi TC* - ASA964 4:0

49e minuut.
Caliktor is nu in balbezit. Csekei verovert de bal door een tackle van achteren. Csekei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hlavát de bal. Hlavát haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Csekei bereikt de bal nog maar net als eerste. Csekei passt de bal in één keer door. Jęczmionka is nu in balbezit. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olkirov de bal onder controle te krijgen. Aksöğüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haberski zal de hoekschop nemen. Jęczmionka rent richting de bal. Mentone is nu in balbezit. Hlavát onderschept slim de pass. Hlavát haalt uit met een fantastische trap. Aksöğüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Pappani geeft de bal voor. Damm heeft problemen om de bal te vangen. bin Abd Kadir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Damm wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Damm verovert de bal door een tackle van achteren. Haberski speelt de bal door. Csekei met een sublieme pass. Hlavát bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavát schiet op doel. Aksöğüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Olkirov met een sublieme pass. Daar is Csekei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csekei passt de bal zonder na te denken. Hlavát is nu in balbezit. Hlavát draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Muler speelt de bal door. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Hlavát is nu in balbezit. Hlavát passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Damm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathaux is nu in balbezit. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Episcopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Episcopo speelt de bal door. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux rent richting de bal. Mathaux schiet op doel. Tătăran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Haberski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberski passt de bal met de wreef. Damm is nu in balbezit. Mathaux onderschept slim de pass. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. Tătăran bokst de bal weg.

71e minuut.
Marysek geeft een hoge lob. Sandoval kopt de bal weg. Daar is Mentone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlavát rent richting de bal. Hlavát haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Haberski met de inworp. Csekei bereikt de bal nog maar net als eerste. Csekei geeft een hoge lob. Hlavát springt en kopt de bal. Aksöğüt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - ASA964 5:0

77e minuut.
Muler onderschept slim de pass. Muler geeft een lange en hoge pass. Episcopo kopt de bal weg. Zakrzewski is nu in balbezit. Zakrzewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi TC* 38%, ASA964 62%.
Ferencvárosi TC* - ASA964 5:0