Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baboon FC Soroksár SC
SCD_mod2 Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
49.3 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten formidable
good Passen good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Van Blerk passt de bal met de wreef. Quiñones is nu in balbezit. Quiñones geeft een hoge lob. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik met een sublieme pass. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón rent richting de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik geeft de bal voor. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Szakáll bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll geeft een hoge lob. Manjón rent richting de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
de Raedt geeft een lange en hoge pass. Moór is nu in balbezit. Moór passt de bal met de wreef. Manjón is nu in balbezit. Manjón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu met een sublieme pass. Szakáll speelt de bal door. Gaskó rent richting de bal. Gaskó schiet op doel. Mutinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manjón is nu in balbezit. Manjón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Soroksár SC 0:1

33e minuut.
Manjón passt de bal in één keer door. Moór is nu in balbezit. Moór passt de bal in één keer door. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Szakáll met de inworp. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Quiñones de bal onder controle te krijgen. Gaskó springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Van Blerk is nu in balbezit. de Raedt onderschept slim de pass. de Raedt geeft een lange en hoge pass. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Szlávik kopt de bal weg. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu geeft een lange en hoge pass. Manjón springt en kopt de bal. Mutinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Gaskó kopt de bal weg. Manjón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wareniak. Wareniak krijgt een gele kaart. Manjón roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Manjón kan niet meer verder spelen. Olmedo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 58%, Soroksár SC 42%.
Baboon FC - Soroksár SC 0:1

47e minuut.
Quiñones passt de bal zonder na te denken. Szakáll rent richting de bal. Szakáll passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gaskó de bal. Gaskó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov passt de bal zonder na te denken. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo schiet op doel. Mutinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Soroksár SC 0:2

52e minuut.
Graham verovert de bal door een tackle van achteren. Szakáll rent richting de bal. Szakáll speelt de bal door. Olmedo rent richting de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Roczniak verovert de bal door een tackle van achteren. Roczniak passt de bal in één keer door. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Soroksár SC 0:3

61e minuut.
Van Blerk heeft problemen om de bal te vangen. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñones tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaskó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szlávik met een snel genomen vrije trap. Moór krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó is nu in balbezit. Graham onderschept slim de pass. Olmedo onderschept slim de pass. Olmedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Soroksár SC 0:4

67e minuut.
Uhrenholt speelt de bal door. Klungelig pakt Giansoldati de bal. Moór onderschept slim de pass. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uhrenholt is nu in balbezit. Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Moór draait met de bal, schiet en ... Mutinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Soroksár SC 0:5

70e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Gaskó is nu in balbezit. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ... Mutinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Soroksár SC 0:6

76e minuut.
Tundur is nu in balbezit. Van de Paar onderschept slim de pass. Van de Paar passt de bal met de wreef. Navarro Muñoz is nu in balbezit. Navarro Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Evans probeert naar een medespeler te passen. Paharnicu speelt de bal door. Olmedo is nu in balbezit. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Soroksár SC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 55%, Soroksár SC 45%.
Baboon FC - Soroksár SC 0:7