Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppus SC Avatar FC
SpinacH Tactiek na most
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 55.9
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Kasiorkiewicz passt de bal met de wreef. Korsvik rent richting de bal. Korsvik passt de bal met de wreef. Meng rent richting de bal. Meng haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Kłoskowski geeft een lange en hoge pass. Korsvik geeft de bal voor. Morandi probeert de bal aan de voet te houden. Casademont rent richting de bal. Casademont geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Morandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sándiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morandi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kłoskowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Janoško de bal. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan schiet op doel. Chrobak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Avatar FC 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Kukuljan de bal. Buglia rent richting de bal. Kukuljan onderschept slim de pass. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng draait met de bal, schiet en ... Bănuţă bokst de bal weg.

23e minuut.
Kasiorkiewicz onderschept slim de pass. Kasiorkiewicz geeft een lange en hoge pass. Santa heeft problemen om de bal te vangen. Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos haalt uit met een fantastische trap. Chrobak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janoško is nu in balbezit. Janoško schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Avatar FC 0:2

23e minuut.
Janoško passt de bal met de wreef. Morandi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meng. Meng krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Janoško probeert naar een medespeler te passen. Molka met een sublieme pass. Zernicke heeft problemen om de bal te vangen. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan schiet op doel. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morandi neemt de hoekschop. Malkhasyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kukuljan met de inworp. Branecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branecki geeft een lange en hoge pass. Meng krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kłoskowski kopt de bal weg. Morandi rent richting de bal. Morandi geeft de bal voor. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kłoskowski geeft een hoge lob. Dallos rent richting de bal. Dallos passt de bal met de wreef. Daar is Buglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buglia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Weddle kopt de bal weg. Szentpéteri is nu in balbezit. Szentpéteri met een sublieme pass. Dallos rent richting de bal. Dallos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Weddle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Meng onderschept slim de pass. Meng haalt uit met een fantastische trap. Bănuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Molka probeert naar een medespeler te passen. Buglia is nu in balbezit. Meng onderschept slim de pass. Meng haalt uit met een fantastische trap. Bănuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Avatar FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 54%, Avatar FC 46%.
Peppus SC - Avatar FC 1:2

52e minuut.
Casademont passt de bal met de wreef. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan probeert naar een medespeler te passen. Meng is nu in balbezit. Meng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cody geeft een hoge lob. Daar is Kłoskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont draait met de bal, schiet en ... Bănuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kłoskowski probeert naar een medespeler te passen. Zernicke rent richting de bal. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kłoskowski geeft een hoge lob. Janoško rent richting de bal. Zernicke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Janoško moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Janoško kan niet meer verder spelen. Kaj komt het veld opgelopen. Szentpéteri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Cody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Buglia passt de bal in één keer door. Dallos rent richting de bal. Santa rent richting de bal. Dallos verovert de bal door een tackle van achteren. Dallos schiet op doel. Chrobak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Weddle verovert de bal door een tackle van achteren. Weddle geeft een lange en hoge pass. Kukuljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan geeft een lange en hoge pass. Meng springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Malkhasyan passt de bal met de wreef. Fluderski met een sublieme pass. Kaj rent richting de bal. Kaj schiet op doel. Chrobak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - Avatar FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 55%, Avatar FC 45%.
Peppus SC - Avatar FC 1:3