Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avatar FC Peppus SC
na most Tactiek SpinacH
40% Balbezit 60%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.4 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos geeft de bal voor. Santa kopt de bal weg. Dallos is nu in balbezit. Dallos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Kučuk met een harde bal richting middenveld. Kukuljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan speelt de bal door. Meng rent richting de bal. Meng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Peppus SC 0:1

4e minuut.
Kukuljan is nu in balbezit. Janoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan onderschept slim de pass. Kukuljan geeft een lange en hoge pass. Meng krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

6e minuut.
Molka geeft een hoge lob. Korsvik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szentpéteri. Szentpéteri krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Rybacki kopt de bal weg. Janoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuljan is nu in balbezit. Bruins is nu in balbezit. Bruins schiet op doel. Miceli bokst de bal weg. Bruins rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kukuljan kopt de bal weg. Daar is Meng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Meng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng passt de bal in één keer door. Bruins is nu in balbezit. Bruins schiet op doel. Miceli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Weddle kopt de bal weg. Korsvik heeft problemen om de bal te vangen. Szentpéteri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szentpéteri krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Korsvik raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bruins neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Korsvik is nu in balbezit. Buglia rent richting de bal. Korsvik onderschept slim de pass. Korsvik geeft de bal voor. Meng springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik geeft een lange en hoge pass. Weddle kan de bal niet met de borst controleren. Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins haalt uit met een fantastische trap. Miceli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Buglia onderschept slim de pass. Kukuljan begaat een overtreding. Buglia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janoško met een snel genomen vrije trap. Malkhasyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avatar FC - Peppus SC 1:1

36e minuut.
Santa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buglia verovert de bal door een tackle van achteren. Buglia passt de bal met de wreef. Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallos draait met de bal, schiet en ... Kučuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kukuljan passt de bal in één keer door. Sándiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sándiga passt de bal in één keer door. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng haalt uit met een fantastische trap. Miceli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Korsvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korsvik geeft een lange en hoge pass. Rybacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruins krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Peppus SC 1:2

39e minuut.
Sándiga verovert de bal door een tackle van achteren. Sándiga passt de bal in één keer door. Bruins rent richting de bal. Bruins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Peppus SC 1:3

43e minuut.
Klungelig pakt Korsvik de bal. Dallos rent richting de bal. Dallos passt de bal in één keer door. Malkhasyan is nu in balbezit. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Kučuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 52%, Peppus SC 48%.
Avatar FC - Peppus SC 1:3

47e minuut.
Ivanovič geeft de bal voor. Weddle rent richting de bal. Meng onderschept slim de pass. Meng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meng rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Peppus SC 1:4

50e minuut.
Korsvik passt de bal in één keer door. Dallos met een sublieme pass. Santa is nu in balbezit. Malkhasyan onderschept slim de pass. Malkhasyan haalt uit met een fantastische trap. Kučuk bokst de bal weg.

52e minuut.
Branecki heeft problemen om de bal te vangen. Branecki geeft de bal voor. Meng is nu in balbezit. Meng haalt uit met een fantastische trap. Miceli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Peppus SC 1:5

67e minuut.
Sándiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Janoško legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janoško krijgt een gele kaart. Bruins raakt geblesseerd tijdens het duel. Bruins neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Miceli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avatar FC - Peppus SC 1:6

70e minuut.
Korsvik is nu in balbezit. Korsvik probeert naar een medespeler te passen. Meng is nu in balbezit. Meng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Molka geeft een lange en hoge pass. Sándiga geeft de bal voor. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng haalt uit met een fantastische trap. Miceli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Dallos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Branecki. Dallos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rybacki met een snel genomen vrije trap. Malkhasyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Branecki de bal. Dallos rent richting de bal. Dallos passt de bal met de wreef. Malkhasyan rent richting de bal. Malkhasyan draait met de bal, schiet en ... Kučuk bokst de bal weg.

79e minuut.
Kasiorkiewicz geeft de bal voor. Ivanovič geeft een lange en hoge pass. Meng rent richting de bal. Meng draait met de bal, schiet en ... Miceli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Buglia kopt de bal weg. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santa. Santa krijgt een gele kaart. Malkhasyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morandi komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Kučuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Malkhasyan rent richting de bal. Buglia is nu in balbezit. Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhasyan schiet op doel. Molka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Meng rent richting de bal. Kasiorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Korsvik onderschept slim de pass. Korsvik geeft de bal voor. Bruins springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avatar FC 51%, Peppus SC 49%.
Avatar FC - Peppus SC 1:6